My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Χημικά και συλλήψεις στα διόδια Αιγινίου

diodia-aiginiou(Φωτό και βίντεο) Eνταση σημειώθηκε ανάμεσα στις αστυνομικές δυνάμεις και τους κατοίκους της Πιερίας στα διόδια του Αιγινίου. Διμοιρίες των ΜΑΤ διέκοψαν την κυκλοφορία και προσπάθησαν να απομακρύνουν τον κόσμο για να θέσουν σε λειτουργία τα διόδια με αποτέλεσμα να αντισταθούν οι κάτοικοι και να κάνουν χρήση χημικών και να προχωρήσουν σε συλλήψεις. Οι κάτοικοι νωρίτερα είχαν σηκώσει τις μπάρες και τα Ι.Χ περνούσαν χωρίς να πληρώνουν αντίτιμο.

Νωρίτερα:

Σε διαμαρτυρία, με μαύρες σημαίες και φωνάζοντας συνθήματα κατά της επίσημης έναρξης της λειτουργίας του σταθμού διοδίων στο Αιγίνιο στην Ε.Ο Θεσσαλονίκης-Αθήνας προχώρησαν κάτοικοι και φορείς, πραγματοποιώντας συμβολική κατάληψη του σταθμού, σηκώνοντας τις μπάρες. Στο ίδιο σημείο και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας, του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ.

Στο σημείο βρίσκονται από νωρίς το πρωί μέλη της διαπαραταξιακής επιτροπής δημοτών Πύδνας-Κολινδρού, ο δήμαρχος και μέλη τοπικών κινήσεων ενώ κάτοικοι έχουν συγκεντρωθεί και στα παράπλευρα και μετωπικά διόδια της Λεπτοκαρυάς.

Ήδη το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού έχει παραιτηθεί σε ένδειξη διαμαρτυρίας και όπως λένε, θα συνεχίσουν, μέχρι να βρεθεί μια λύση για τους κατοίκους.Οι κάτοικοι ζητούν την κατάργηση των παράπλευρων διοδίων και τη μείωση της τιμής των μετωπικών καθώς και ολοκλήρωση του παράπλευρου οδικού δικτύου σε όλο το νομό.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΛ

Με αφορμή  την κατάληψη των διοδίων στο Αιγίνιο Πιερίας από πολίτες των γύρω Δήμων, δηλώνουμε ότι βρισκόμαστε στο πλευρό των πολιτών και χαιρετίζουμε τη δράση τους , όπως χαιρετίζουμε και την κίνηση  του δημοτικού συμβουλίου του τοπικού δήμου (Πύδνας – Κολινδρού) που  έθεσαν την παραίτησή τους στη διάθεση του υπουργού Εσωτερικών, σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Η Κυβέρνηση έβαλε στόχο την κατακρεούργηση των Ελλήνων πολιτών με κάθε τρόπο . Χαράτσια , φόροι , διόδια , εισιτήρια στα νοσοκομεία, παραπαιδεία είναι στην ημερήσια διάταξη.

Τους προειδοποιούμε  ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.”


Πηγή: thesstoday.gr

Σχολιάστε