My Twitter Feed

12 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Αδειάζει από ασθενείς covid το ΓΝΚ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Νέα οχήματα στο Δήμο Παιονίας -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Χωρίς δομή Αναφοράς το Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Ανδρίτσος: Ανακρίβειες ΠΟΕΔΗΝ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Πάντα ανησυχία από τα κρούσματα -

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, 2021

“Εγκληματικό άνοιγμα σχολείων” -

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, 2021

ΠΟΕΔΗΝ: Απαράδεκτη κατάσταση -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το ΓΝΚ και η διασπορά του ιού -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Χειροτερέψαμε κατά μια θέση!

Μέσα σε μια εβδομάδα χειροτερέψαμε κατά μια θέση όσον αφορά το θέμα της διάδοσης της πανδημίας. Πράγματι, ο νομός Κιλκίς από τη 10η ανέβηκε στην 9η θέση πανελλαδικά, όντας πάντα μεταξύ των 18 περιοχών που παρουσιάζουν το πιο επιβαρυμένο επιδημιολογικό φορτίο.

Αυτό προέκυψε από τη σημερινή (Δευτέρα) ενημέρωση του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά, ο οποίος εξέφρασε ιδιαίτερη ανησυχία για την πορεία της πανδημίας στη Πιερία, επισημαίνοντας ότι το επιδημιολογικό φορτίο αυξάνεται εκεί τα τελευταία 24ωρα αντί να σταθεροποιείται ή να μειώνεται, όπως σε άλλες περιοχές.

Οι 18 πιο επιβαρυμένες περιοχές από τον κορονοϊό στη χώρα είναι κατά σειρά οι: Πέλλα, Δράμα, Γρεβενά, Θεσσαλονίκη, Πιερία, Φλώρινα, Ημαθία, Λάρισα, Κιλκίς, Ξάνθη, Χαλκιδική, Μαγνησία, Καρδίτσα, Καβάλα, Τρίκαλα, Έβρος, Σέρρες, Ροδόπη.

“Διαφορετικά Χριστούγεννα”

Ο υφυπουργός αναφέρθηκε στην εορταστική περίοδο, λέγοντας ότι «φέτος οι γιορτές αυτές θα είναι διαφορετικές», ενώ επανέλαβε ότι «οι επισκέψεις σε σπίτια φίλων και συγγενών δεν επιτρέπονται για όσο ισχύουν τα υφιστάμενα μέτρα. Θα γιορτάσουμε τις ονομαστικές εορτές των αγαπημένων μας προσώπων από μακριά» είπε.

Σχολιάστε