My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΧΑ: Διαμαρτύρεται για μη πρόσκληση

Κάνοντας λόγο για «πρόβλημα των ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ» (τα κεφαλαία, δικά της) κι ισχυριζόμενη ότι «η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη που μιλάει για ΕΛΛΗΝΕΣ και για τα δικά τους προβλήματα», η ΝΕ Κιλκίς της ΧΑ διαμαρτύρεται για τη μη πρόσκληση του βουλευτή της στο νομό Κιλκίς, στην πρόσφατη σύσκεψη για το προσφυγικό – μεταναστευτικό, που πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Παιονίας.

eidomeniΗ σχετική ανακοίνωση:

«Το πρόβλημα που ανακάλυψαν οι νεόκοποι σωτήρες και ανθρωπιστές του Κιλκίς και κάνουν συνεδριάσεις επί συνεδριάσεων για να δικαιολογήσουν τα έσοδα των ΜΚΟ τους ή να προβάλουν τα πρόσωπα τους προεκλογικά δεν είναι κάτι νέο.

Εδώ και χρόνια η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει τονίσει το πρόβλημα των ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ή ”αταξινόμητων ΑΝΘΡΩΠΩΝ” όπως τους αποκάλεσε η Χριστοδουλοπούλου. Ανθρωπισμός δεν είναι να τους καλείς να έρθουν στα σκλαβοπάζαρα της Ευρώπης. Ανθρωπισμός είναι να μην δημιουργείς ψευτοεπαναστάσεις τζιχαντιστών, προσκυνώντας την ιμπεριαλιστική πολιτική των υπερδυνάμεων. Ανθρωπισμός δεν είναι να στοιβάζεις ανθρώπους και προβλήματα στα κεφάλια των ντόπιων κατοίκων που έτσι και αλλιώς έχουν πολλά προβλήματα δικά τους με μνημόνια και οικονομική εξαθλίωση.

Καμία απόφαση δεν βγήκε από τους Βουλευτές του Κιλκίς γιατί ο βουλευτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν κλήθηκε να παραβρεθεί.

 

Μας τιμάει ακόμα μια φορά που μας διαχωρίζετε από τους μνημονικούς βουλευτές του Νομού μας.

Μας τιμάει το ότι μας διαχωρίζουν από αυτούς που τους αρέσει να συζητάνε για τα προβλήματα με τις ώρες και δεν κάνουν έστω και μια κίνηση για να λύσουν τα προβλήματα του λαού.

Μας τιμάει που όλοι όσοι βρέθηκαν στην συνάντηση στον Δήμο Παιονίας πλην των προέδρων των χωριών, μιλούσαν για μετανάστες και πρόσφυγες.

 

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η μόνη που μιλάει για ΕΛΛΗΝΕΣ και για τα δικά τους προβλήματα. Θα ήμαστε κοντά στους Έλληνες, ΜΟΝΟ εμείς. Όλοι οι άλλοι θα τους θυμούνται προεκλογικά και πάλι το κύριο μέλημα τους θα είναι τα δικαιώματα των Λαθρομεταναστών και ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

 

Να ενημερώσουμε επίσης τον Δήμο Παιονίας, ότι τα στοιχεία επικοινωνίας μας είναι τα ίδια με αυτά που μας στέλνει συνεχώς ενημερώσεις και προσκλήσεις μέχρι και μία ημέρα πριν και μια ημέρα μετά το συμβούλιο που έκαναν και δεν μας κάλεσαν.»

Σχολιάστε