My Twitter Feed

9 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Μέσα ατομικής προστασίας σε ΓΝΚ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Χαμός με τις αιτήσεις για “οκταμηνίτες” δήμων

kep“Χαμός” γίνεται τις τελευταίες μέρες στα ΚΕΠ του νομού από ενδιαφερόμενους για μια οκτάμηνη πρόσληψη στους δήμους Κιλκίς και Παιονίας. Καθημερινά δεκάδες άτομα, και κυρίως νέοι, περνούν από τα ΚΕΠ για να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά ή για να ζητήσουν σχετικές πληροφορίες.

Έτσι, το Κιλκίς της ανεργίας δείχνει και σ` αυτή τη περίπτωση την τραγικότητα της κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει τα τελευταία χρόνια, με την ανεργία – και ιδιαίτερα αυτής των νέων – να “χτυπά κόκκινο”.

Όπως είναι γνωστό, στον Δήμο Κιλκίς θα προσληφθούν με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ μηνών, 20 ΥΕ Εργατών/τριών καθαριότητας για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.2 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην διεύθυνση: Γ. Καπέτα 17, απευθύνοντάς την στο Δήμο Κιλκίς υπόψιν κ. Δημήτριος Κυρτσίδης (τηλ. Επικοινωνίας: 2341352150, 2341352227). 

Η υποβολή των αιτήσεων ξεκίνησε την 1 Ιουνίου και θα διαρκέσει μέχρι και την ερχόμενη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013.

41 οι προσλήψεις στη Παιονία

Όσο για τον Δήμο Παιονίας, θα προσληφθούν επίσης για 8 μήνες, συνολικά 41 άτομα για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της υπηρεσίας καθαριότητας. Συγκεκριμένα, ανά  ειδικότητα θα καλυφθούν οι εξής θέσεις:

Οδηγών Απορριμματοφόρου,  6
Ηλεκτρολόγων, 4
Χειριστών Μηχανημάτων Έργων, 1
Εργατών-τριών Καθαριότητας, 28

Οδηγών Φορτηγών, 1

Εργατών-τριών Πρασίνου, 1

Εδώ η τελευταία μέρα της προθεσμίας για την κατάθεση των δικαιολογητικών είναι η ερχόμενη Τρίτη 11 Ιουνίου.

Σχόλια
One Response to “Χαμός με τις αιτήσεις για “οκταμηνίτες” δήμων”
  1. Ο/Η Λούκυ Λούκ λέει:

    Αν αυτό που γίνεται με την ανεργία των νέων το δούμε στην πραγματική του διάσταση, είναι ένα βήμα πριν απο την κανονική ζητιανιά. Και ο Σόιμπλε λέει πως “η Ελλάδα πάει καλά”(!!!), υπονοώντας βεβαίως την βαρβαρότητα των απανωτών μέτρων φορολογίας, που θα αποφέρει κι’ άλλα δισεκατομμύρια στην Γερμανική οικονομία. H αθλιότητα της πολιτικής των μνημονίων που επέβαλαν οι δανειστές και που οι μικρόψυχοι “δικοί μας” της τριμερούς κυβέρνησης υπέγραψαν ελαφρά τη καρδία σε βάρος των μικρομεσαίων Ελλήνων είναι παροιμιώδης. Αντί λοιπόν για πραγματική ανάπτυξη της οικονομίας σε παραγωγικούς τομείς, που θα αποφέρει πολλές θέσεις εργασίας και έσοδα στο κρατικό ταμείο, οι “φωστήρες” των υπουργείων κορο’ι’δεύουν τον κόσμο με 8μηνες προσλήψεις για εργασίες παροχής υπηρεσιών.
    ΠΌΣΟ ΤΡΟ’Ι’ΚΑΝΟΊ ΕΙΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕ;;;; PORCA TROIA….

Σχολιάστε