My Twitter Feed

4 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Έμποροι: Θέλουμε μαγαζιά ανοιχτά -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Επίσκεψη Στεφανή για το ΠΚΕΕΥΕ -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Χαλκιδική: Πορεία στον Κάκαβο

xalkidikiΠορεία στο βουνό Κάκαβος πραγματοποιούν σήμερα 26 Ιανουαρίου οι επιτροπές αγώνα Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης, με στόχο τη συνειδητοποίηση της καταστροφής που συντελείται στη περιοχή.

Το ραντεβού για την συγκέντρωση δόθηκε στις 11 στον κόμβο της Μ. Παναγιάς, εμώ προσυγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην Ιερισσό στις 10 π.μ.

Στην ανακοίνωση – κάλεσμα των διοργανωτών αναφέρονται και τα εξής:

“Η “ανάπτυξη” της κυβέρνησης παίρνει πλέον σάρκα και οστά: καταστροφή του δάσους των Σκουριών, αποψίλωση του αρχέγονου δάσους στο ρέμα Καρατζά, εκχέρσωση του χώρου του εργοστασίου εμπλουτισμού, ανεξέλεγκτη δραστηριότητα της Ελληνικός Χρυσός και συνεχείς παρανομίες υπό την ανοχή και προστασία Κράτους και ελεγκτικών μηχανισμών.Όλοι αυτοί που λεηλατούν τη φύση, υποτάσσονται σε οικονομικά και πολιτικά κέντρα εξουσίας, καταπατούν ανθρώπινα δικαιώματα, ξεπουλούν δημόσιο πλούτο, παραβιάζουν βασικές αρχές δικαίου και προσπαθούν να μας καταντήσουν άβουλα και αναξιοπρεπή υποχείριά τους, θα μας βρίσκουν συνέχεια απέναντι.” τονίζουν οι επιτροπές αγώνα στην ανακοίνωσή τους και προσθέτουν:”Για μας δεν υπάρχει άλλος δρόμος …. μόνο ο δρόμος της αντίστασης. Ενωμένοι και αποφασισμένοι θα κερδίσουμε αυτή τη μάχη”

 

Σχολιάστε