My Twitter Feed

11 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Εγκληματικό άνοιγμα σχολείων” -

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, 2021

ΠΟΕΔΗΝ: Απαράδεκτη κατάσταση -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το ΓΝΚ και η διασπορά του ιού -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το Κιλκίς έχασε και τον Θ. Παυλίδη -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Χαιρετίζει τη νίκη Κυριακίδη

Με αφορμή την εκλογή του Δημήτρη Κυριακίδη ως νέου δημάρχου Κιλκίς, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κιλκίς, Μηνάς Παπαδόπουλος, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: 

“Με τη μεγάλη εκλογική νίκη του Δημήτρη Κυριακίδη στο Δήμο Κιλκίς την Κυριακή 2 Ιουνίου ολοκληρώθηκε επιτυχώς η πολύμηνη προσπάθεια της ΝΟΔΕ ΝΔ να εδραιώσει στο Δήμο Κιλκίς μια νέα γενιά αυτοδιοικητικών στελεχών που έχουν την αξιοσύνη αλλά και τις ικανότητες να αναλάβουν τις τύχες του Δήμου Κιλκίς και να προχωρήσουν αποφασιστικά την υπόθεση ανάπτυξής του.

Η πολιτική επιλογή της παράταξης μας στο πρόσωπο του δικηγόρου και έμπειρου αυτοδιοικητικού Δημήτρη Κυριακίδη δικαιώθηκε κόντρα στους ελάχιστους αμφισβητούντες και σε μεμονωμένες πολιτικές μονάδες που επιχείρησαν να απονομιμοποιήσουν ή και να ευτελίσουν κάποιες φορές την αξία της πρότασης της παράταξής μας για το Δήμο Κιλκίς.

Η ισχυρή ετυμηγορία των δημοτών του Δήμου Κιλκίς στις 2 Ιουνίου τους έδωσε αφοπλιστική απάντηση. Σήμερα, που σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς και τους Δήμους Κιλκίς και Παιονίας η ΝΔ είναι πολιτικά κυρίαρχη, ξανασυγκεντρώνουμε τις δυνάμεις μας, οπλιζόμαστε με ενότητα και ομοψυχία και δίνουμε τον αγώνα μας για την επικράτηση της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου. Η Πατρίδα μας ξαναπαίρνει το γαλάζιο χρώμα της Δύναμης, της Καθαρότητας, της Αξιοπρέπειας!”

Σχολιάστε