My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Φ. Αέριο με “έξυπνους” μετρητές

«Έξυπνους» μετρητές που θα χρησιμοποιηθούν για τη σύνδεση οικιακών, εμπορικών και βιομηχανικών καταναλωτών με τα δίκτυα διανομής φυσικού αερίου της ΔΕΔΑ στις πόλεις Κιλκίς, Σέρρες, Κατερίνη, Δράμα, Κομοτηνή, Ξάνθη, Χαλκίδα, Λαμία και Θήβα, προμηθεύτηκε η Δημόσια Επιχείρηση Διανομής Αερίου (ΔΕΔΑ) από τον όμιλο του ΟΤΕ.

Η ΔΕΔΑ επενδύει σε καινοτόμες τεχνολογίες και πρωτοποριακά συστήματα πληροφορικής που συμβάλλουν στην ενίσχυση της αξιοπιστίας και της ασφάλειας των δικτύων διανομής φυσικού αερίου. Στόχος είναι η διαρκής παρακολούθηση της λειτουργίας των δικτύων της, μέσω της άμεσης και ακριβούς συλλογής όλων των δεδομένων, ώστε να διασφαλίζεται η αδιάλειπτη και ασφαλής διανομή του φυσικού αερίου.

Οι «έξυπνοι» μετρητές παρέχουν στους καταναλωτές τη δυνατότητα να ελέγχουν ανά πάσα στιγμή και με ακρίβεια, μέσω ηλεκτρονικής ένδειξης πάνω στον μετρητή, την κατανάλωση φυσικού αερίου σε πραγματικό χρόνο, επιτυγχάνοντας με αυτόν τον τρόπο, ορθολογική χρήση του φυσικού αερίου και εξοικονόμηση. Οι ψηφιακοί μετρητές ελέγχονται απομακρυσμένα, με ασφαλή τρόπο, μέσω της διασύνδεσής τους με πλατφόρμα τεχνολογίας Internet-of-Things (IoT).

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του έργου, το κέντρο ελέγχου που θα υποστηρίζει αυτή την λειτουργία θα τεθεί σε πιλοτική εφαρμογή τον Ιούλιο του 2021.

Σχολιάστε