My Twitter Feed

7 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Φόλα στο σκύλο…

…τον Ραν Ταν Πλαν!

Του Γιάννη Τσιτσίμη (συγγραφέας – εκπαιδευτικός)

Τι άνθρωποι είμαστε όμως εδώ στο Κιλκίς, βρε παιδιά. Ούτε μια δολοφονία σκύλων δεν μπορούμε να οργανώσουμε και να μη γίνουμε μύλος (σκεφτείτε δηλαδή τι έχει να γίνει όταν  πάρει την κυβέρνηση ο Τσίπρας κι αφού μας βυθίσει στο σκοτάδι το αντι-ευρωπαϊκό και  μας πάρει και τις καταθέσεις και θα πρέπει ύστερα να γίνονται συσσίτια από το Δήμο προς τους πολίτες, πάλι κι εκεί  θα γίνουμε  κουλουβάχατα  με τη διανομή εκτός  κι αν επέμβει ο Ψωμιάδης και λύσει το θέμα-του συσσιτίου όχι των σκύλων-εγώ του έχω εμπιστοσύνη κι ας είναι και παυμένος προσωρινά, στο τέλος θα σκάσουν οι εχθροί του και θα λάμψει η αλήθεια).

Αλλά ούτε μια φόλα της προκοπής να μην μπορούμε να ρίξουμε…Κι αυτοί οι φιλόζωοι πώς κάνουνε έτσι στο Κιλκίς, τόσα αδέσποτα υπάρχουνε και τα περισσότερα τα φροντίζει ο Δήμος, ε, πέθαναν και μερικά, τι έγινε, πολύ εύκολα ανάβουνε αυτοί εκεί πέρα στο φιλοζωικό σύλλογο, μήπως είναι τίποτα κουκουλοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ;

Αφήστε που αυτό το κόλπο με τη φόλα μπορούμε να το μεταφέρουμε κι αλλού και να λύσουμε έτσι το μεταναστευτικό μας πρόβλημα στην Ελλάδα. Ας δώσουμε μερικές φόλες και στους λαθρο-μετανάστες (τι λέξη κι αυτή πάντως, να είσαι, λέει, λαθραίος στη ζωή, σκύλο του δρόμου μου θυμίζει…). Άλλωστε δε θα τους ταΐσουμε  όλους, μερικούς μόνο για παραδειγματισμό, οι υπόλοιποι θα καταλάβουν και θα φύγουν μακριά, δεν είναι δα και αδέσποτοι σκύλοι του Κιλκίς να μην καταλαβαίνουν…

Έτσι κι αλλιώς σε όλον τον πλανήτη τόσες δεκαετίες τώρα, πεθαίνει κόσμος από την πείνα (κυρίως μαύρος) και κανένα δεν πείραξε ποτέ, γι’ αυτό υπάρχουν άλλωστε οι Αφρικανοί στον πλανήτη για τρεις απλές  δουλειές, εύκολες, φιλικές στον χρήστη:

α. Πεθαίνουν στην χώρα τους από λοιμό και λιμό (που έχουν προκαλέσει με τα “ανθρωπιστικά τους μέτρα” οι ΗΠΑ και η καλή μας Ενωσούλα)

β. Σκοτώνονται σε εμφυλίους πολέμους  (που έχουν προκαλέσει με τα “ανθρωπιστικά τους μέτρα” οι ΗΠΑ και η καλή μας Ενωσούλα ώστε να πουλάνε όπλα οι βιομηχανίες θανάτου που έχουν, ε, κάτι οι Γάλλοι, κάτι οι Γερμανοί μας, βγήκε το μεροκάματο και σήμερα με μια χιλιάδα bazooka…)

γ. Φεύγουν από τον τόπο τους κι έρχονται εδώ, παγιδεύονται στην Ελλάδα και χρησιμοποιούνται ως στόχοι από τα καλά παιδάκια της Χρυσής Αυγής (που επίσης θέλουν να μας προστατέψουν από τους κακούς ξένους όπως ο Ψωμιάδης  μάς γλυτώνει με τις περιοδείες  του σε όλη την χώρα από τους πολύ κακούς ΣΥΡΙΖιώτες)

Φυσικά το μέτρο με τις φόλες θα μπορούσε να επεκταθεί και σε Ινδούς, Πακιστανούς κλπ υποανάπτυκτες φυλές που μολύνουν με τη παρουσία τους εδώ τα άγια χώματα που μεγάλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης  και φουρκίζεται το παιδί και κοκκινίζει. Άμα φάνε το δηλητήριο οι πρώτοι , οι υπόλοιποι θα εξαφανιστούν, θα επιστρέψουν να πεθάνουν πίσω στο Αφγανιστάν και στην τελική τι μας νοιάζει εμάς πού θα επιστρέψουν, μακριά από τα οπίσθιά  μας όπως λέει ο αληθινά φιλοσοφημένος λαός μας, κι όπου θέλει ας  εισέλθει (πραγματικά με κάτι τέτοιες μεγάλες στιγμές της ελληνικής  πνευματικής άνθησης νιώθω επιτέλους τι σημαίνουν για τους Έλληνες  αξίες όπως  ο αλτρουισμός και η αλληλεγγύη…). Κι εκτός αυτού θα γλυτώσουμε και τα έξοδα για τα “κέντρα μεταναστών” που είναι να γίνουν από στιγμή σε στιγμή, τα αεροπορικά εισιτήρια επιστροφής, τα έκτακτα επιδόματα στα ΜΑΤ κλπ κλπ.

Τα σκυλάκια του Κιλκίς δείχνουνε το δρόμο. Αλίμονο,  όταν οργιστεί με τους αθώους  ο όχλος, δεν υπολογίζει τίποτα. Ποδοπάτα, σκοτώνει, προσβάλλει, τιμωρεί, φτύνει, ξεβράζει τα νοσηρά του πάθη πάνω στους ανυπεράσπιστους και στους  αδύναμους. Αλίμονο, ο ανώνυμος  άγριος ημι-βάρβαρος νεοέλλην κυριαρχεί κι ετοιμάζεται. Και δε μας περιμένει καμία λύτρωση, μονάχα τα μάτια των αθώων σκύλων της πόλης να μας  κοιτάζουν ακίνητα, γυάλινα, γεμάτα απορία λίγο πριν τον φρικτό τους θάνατο μέσα σε σπασμούς.

Γίνατε πολλοί, φίλοι μου. Περισσέψατε, δεν χωράτε πουθενά. Λειτούργησε η φυσική επιλογή προς κατευνασμό του όχλου. Αδέσποτοι σκύλοι, αδέσποτοι άνθρωποι, δεν έχει νόημα. Βρίσκεστε σε λάθος χώρα. Στην χώρα της απανθρωπιάς που ξέρει ν α κρύβεται και να κυβερνάει  μέσα σε κουστούμια. Και πολύ σας άφησαν να ζήσετε. Οι απάνθρωποι δεν πονούν ποτέ (μονάχα όταν χάνουν το βόλεμά τους, μα κοντά είναι ο καιρός που οι σκύλοι θα αρχίσουν ν’ αντιστέκονται…). Κι εξάλλου σύμφωνα και με θεολογικές έρευνες, οι σκύλοι δεν έχουν ψυχή, μικρό το κακό επομένως…

                                                                                                                                                                                                                                         tsitsimis@gmail.com

Σχόλια
9 Σχόλια to “Φόλα στο σκύλο…”
  1. Ο/Η Χ λέει:

    Μην ταυτίζουμε σκυλιά και μετανάστες δεν ανήκουν στην ίδια διατροφική ιεραρχία απ τη στιγμή που το ένα τρώει το άλλο! Για την ακρίβεια τα μεγάλα ζώα τρώνε τα μικρά 😉

  2. Ο/Η ανα-ποδος λέει:

    Κύριε Τσιτσίμη έχετε αντιληφθεί την δραματική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο σύγχρονος ευρωπαίος νεοέλλην; Σε τι χρησιμεύουν τα σκυλιά σε μία πόλη όταν ένας μέσος έλληνας που πήγαινε καθε Σάββατο στα μπουζούκια και κατά πολλούς σκυλάδικα τώρα χορεύει κάθε Σάββατο στο σαλόνι του με εκπομπές χαμηλού επιπέδου όπου παρουσιάζονται κάποιοι άγνωστοι μουσικάντηδες (θεοδωράκης,χατζΙδάκΙς και κάτι τέτοιοι που ούτε η Πετρούλα δεν τους ξέρει). Λοιπόν είναι ξεκάθαρο ότι όποιος προέβει στην κίνηση με τις φόλες, είναι απογοήτευμένος έλληνας που συσχέτισε το κλείσιμο των σκυλάδικων με την εξόντωση των σκύλων και που δεν άντεχε να βλέπει τα άψυχα ζωντανά δυστυχισμένα στους πέντε δρόμους να καταβροχθίζουν τα απορρίματα ,τα οποία εσκεμμένα δεν μαζεύουν ενίοτε τα συνεργεία των εκάστοτε δήμων, ώστε να περισσεύει και κανένα ψιχουλάκι για τους ευρωπαίους συμπολίτες του. Για τους λαθρομετανάστες ούτε λόγος. Αλήθεια γιατί δεν γίνονται θεολογικές έρευνες με χορηγό το Λ.Α.Ο.Σ και για αυτούς; Έχω βάσιμες υποψίες ότι και αυτοί δεν έχουν ψυχή. Αλλιώς όλο και κάποια ενορία θα βοηθούσε μερικούς. Άρα δεν πρόκειται να δημιουργηθούν στρατόπεδα συγκέντρωσης λαθρομεταναστών αλλά στρατόπεδα συγκέντρωσης άψυχων ανθρώπων. Φυσικά για εμάς τους έμψυχους υπάρχουν τα νεκροταφεία γιατί η σωτηρία της ψυχής είναι πολύ μεγάλο πράγμα.

  3. Ο/Η ανα-ποδος λέει:

    Δεν προλαβαίνουμε. Στις 18 Ιουνίου έρχεται ο Τσίπρας, που από ότι διαβάζω και μαθαίνω θα μας χρεωκοπήσει και δεν θα μπορούμε να αγοράσουμε ούτε φάρμακα,ούτε καύσιμα. Ενώ τώρα μπορούμε. Νομίζω δηλαδή. Ότι σχεδόν μπορούμε. Και να μην μπορούμε δηλαδή αχρείαστα να είναι, όμως αν μπει μπροστά ο Αντωνάκης της ΝΔ τότε σίγουρα θα μπορούμε. Α και τα παιδάκια στο σχολείο δεν θα ρωτάνε με πικρό απορημένο βλέμμα αν είμαστε στην ευρωπαική ένωση. Θα είμαστε. Μπορούμε κι αυτό.

  4. Ο/Η Maria K λέει:

    ΕΙΣΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟΣ!!!

  5. Ο/Η Alexandra λέει:

    Αν και πολλοι δεν θα καταλαβουν το νοημα του κειμενου,
    απο εμενα τα συγχαρητηρια μου..

  6. Ο/Η ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ λέει:

    ΕΙΝΑΙ ΕΠΣΙΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΕΙ ΕΝΑ ΖΩΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΚΟΠΟΙΟΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ.http://doglovernews.blogspot.com/2012/06/blog-post_7922.html#axzz1xZwmzjjW .ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΣΩ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΝΟ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΠΛΑΣΜΑΤΩΝ ΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΜΠΟΥΡΕΚΑΚΙΑ.ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΝΟΗΜΩΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙ ΜΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ.ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΣ.ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΡΩΝΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΛΑΣΜΑ ΦΑΕΙ ΦΟΛΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΜΕ ΦΡΙΚΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΖΩΝΤΑΝΟ.ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΠΑΙΔΙ 2 ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΦΑΕΙ ΦΟΛΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΕΡΙΞΕ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΗ ΦΙΛΟΖΩΗ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ?

Σχολιάστε