My Twitter Feed

6 Ιουλίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κινδύνευσε ο Λόφος του Κιλκίς! -

Τρίτη, 6 Ιουλίου, 2021

Ελάτε, έχουμε τα φθηνότερα ενοίκια -

Τρίτη, 6 Ιουλίου, 2021

Δωρεάν τεστ σε ΔΕ Γαλλικού -

Δευτέρα, 5 Ιουλίου, 2021

Έργα οδικής ασφάλειας 1,6 εκατ. -

Δευτέρα, 5 Ιουλίου, 2021

Φωτιά απείλησε σπίτια στη Παιονία -

Κυριακή, 4 Ιουλίου, 2021

Πάϊκο με το αρχαιότερο τραγούδι! -

Κυριακή, 4 Ιουλίου, 2021

Μεγάλη φωτιά σε Κρηστώνη -

Σάββατο, 3 Ιουλίου, 2021

Διακοπές νερού στο Κιλκίς -

Σάββατο, 3 Ιουλίου, 2021

Φωτογραφίζοντας τη Παιονία

Μια νέα, δημιουργική και πολλά υποσχόμενη συνεργασία ξεκίνησε ο δήμος Παιονίας στο πλαίσιο των δράσεων τουριστικής προβολής της περιοχής.

Αξιοποιεί τη «Λέσχη Δημιουργικής Φωτογραφίας  – OUT of  FOCUS»  προκειμένου να  υλοποιήσει σχέδιο  φωτογράφισης της Παιονίας για αξιοθέατα, μνημεία, φυσιολατρικό απόθεμα, τοπικά προϊόντα.

Mε τον τρόπο αυτό ο δήμος ευελπιστεί να συγκεντρώσει πλούσιο φωτογραφικό υλικό, με το οποίο αφενός θα εμπλουτίσει την τουριστική του ιστοσελίδα, αφετέρου θα δημιουργήσει ένα φωτογραφικό λεύκωμα της περιοχής.

Το Σάββατο 3 Ιουλίου, ο δήμαρχος  Κωνσταντίνος Σιωνίδης και ο επικεφαλής της ομάδας τουριστικής προβολής του δήμου Χρήστος Δραγανίδης, υποδέχθηκαν τα μέλη της «Λέσχης Δημιουργικής Φωτογραφίας – Out of focus», στο δημαρχείο Παιονίας και συζήτησαν τις παραμέτρους της επικείμενης συνεργασίας.

Στη συνέχεια,  ο  κ.   Δραγανίδης και ο πρόεδρος του συμβουλίου της κοινότητας Γουμένισσας  ΑστέριοςΤάτσης, ξενάγησαν τους φωτογράφους στο ιστορικό μνημείο της Χρυσαλλίδας στη Γουμένισσα από όπου ξεκίνησε και η εκτέλεση του σημαντικού αυτού έργου.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η «Λέσχη Δημιουργικής Φωτογραφίας» θα φωτογραφίσει την Παιονία εθελοντικά και χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση προς το δήμο ή άλλο φορέα.

Σχολιάστε