My Twitter Feed

5 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Διαμαρτυρία για επίσκεψη Στεφανή -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Ήρεμα νερά ενόψει 3ου κύματος -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Έμποροι: Θέλουμε μαγαζιά ανοιχτά -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Επίσκεψη Στεφανή για το ΠΚΕΕΥΕ -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Συνόδευσε τον Ευ. Βενιζέλο

Fraggidis 4Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, συναντήθηκε σήμερα με τους πρόεδρο και γενικό γραμματέα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γ.  Ρεγκλείτη και  Γ. Χατζηθεοδοσίου, αντίστοιχα, με παρόντες στη συνάντηση, από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ  τον γραμματέας Γιάννη Μανιάτη, τον Φίλιππο Σαχινίδη και τον Θάνο Μωραΐτη, καθώς και τον  γραμματέα του Τομέα Επαγγελματικών Βιοτεχνικών Επιμελητηρίων (ΕΒΕ), πρώην βουλευτή Κιλκίς, Γιώργο  Φραγγίδη.

Η διοίκηση του Επιμελητηρίου παρουσίασε τις προτεραιότητες του Επιμελητηρίου και τα προβλήματα του επαγγελματικού κόσμου της Αθήνας.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επανέλαβε τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ υπέρ της ανάγκης να διαφυλαχτεί η αυτοτέλεια και η οικονομική υπόσταση των επιμελητηρίων ως νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου και συμβούλων της Πολιτείας (εισφορά επιχειρήσεων) καθώς και τη θέση του ΠΑΣΟΚ για τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές, που είναι σύμφωνη με τη θέση του εμπορικού και επαγγελματικού κόσμου.

Συζητήθηκαν επίσης θέματα που αφορούν την αξιοποίηση των προγραμμάτων του ΕΣΠΑ, και γενικότερα τις επιχειρηματικού χαρακτήρα πρωτοβουλίες που μπορούν να αναληφθούν  από τα επιμελητήρια προσφέροντας στις επιχειρήσεις-μέλη τους ιδέες για προγράμματα, clusters, συνέργειες, κοινές υποδομές, συνεργασίες με τράπεζες κλπ.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα έχει την ευκαιρία να απευθυνθεί ευρύτερα στα μέλη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου μέσα στις επόμενες εβδομάδες σε επίσκεψή του που θα οργανωθεί στο χώρο του Επιμελητηρίου.

Δελτίο τύπου από Γ. Φραγγίδη

Σχολιάστε