My Twitter Feed

14 Ιουνίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ύμνοι Γεωργαντά για Αστυνομία -

Σάββατο, 12 Ιουνίου, 2021

Από πορτοκαλί γίναμε κίτρινοι! -

Σάββατο, 12 Ιουνίου, 2021

ΒΙΠΕ: Ναι στον επενδυτικό οδηγό -

Σάββατο, 12 Ιουνίου, 2021

Νέος πρόγραμμα για δωρεάν τεστ -

Σάββατο, 12 Ιουνίου, 2021

ΓΝΓ: Θα συνεχιστεί η προσφορά -

Σάββατο, 12 Ιουνίου, 2021

2 + 7 κρούσματα, το διήμερο -

Παρασκευή, 11 Ιουνίου, 2021

Kατά διακρίσεων και αποκλεισμού -

Παρασκευή, 11 Ιουνίου, 2021

“Βγάλτε δελτία σε προσφυγόπουλα” -

Παρασκευή, 11 Ιουνίου, 2021

Φραγγίδης: Για το στεγαστικό των Ε.Δ.

Ο βουλευτής Ν. Κιλκίς, Γιώργος Φραγγίδης, σε αναφορά του προς τους υπουργούς Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρα και Εθνικής Άμυνας Ν. Παναγιωτόπουλο τονίζει για το «Στεγαστικό Ενόπλων Δυνάμεων», τα εξής:

“Κύριοι Υπουργοί,

Σας καταθέτουμε επιστολή της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς που αναφέρεται στο ζήτημα της μετακίνησης των στελεχών της φρουράς Κιλκίς και Πολυκάστρου στις Φρουρές Ρεθύμνου και Ηρακλείου, και του προβλήματος της αδυναμίας εξεύρεσης κατοικιών χαμηλού κόστους ενοικίασης, αφού πρόκειται για κατ’ εξοχήν τουριστικές περιοχές που το ύψος των ενοικίων είναι ιδιαίτερα υψηλό.

Για το λόγο ότι τα στελέχη των ενόπλων μας δυνάμεων πρέπει να είναι προσηλωμέ να και απερίσπαστα στην εκπλήρωση των πατριωτικών και επαγγελματικών τους καθηκόντων ,απαιτείται η άμεση ρύθμιση από την Πολιτεία της θέσπισης ειδικής επιδότησης ενοικίου στο στρατιωτικό προσωπικό ή της εφαρμογής ενός μέτρου για τη μίσθωση ακινήτων με επιβάρυνση του προϋπολογισμού του ΓΕΣ για την κάλυψη των αναγκών των παραπάνω στελεχών που μετακινούνται στις προαναφερθείσες Φρουρές.

Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες.”

Σχολιάστε