My Twitter Feed

7 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 50 έκτακτες προσλήψεις -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Φλωρίδης: Πρώτα φορέας και μετά ίσως κόμμα

Μ` αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου του Αντρέα Λοβέρδου, πλήθος δημοσιεύματα θέλουν τις τελευταίες μέρες τον Γιώργο Φλωρίδη να συμπορεύεται με τον πρώην υπουργό Υγείας σε μια απόπειρα να συγκροτηθεί νέο πολιτικό κόμμα.

Και μπορεί ο κ. Λοβέρδος με τις δηλώσεις του να προϊδεάζει για την ίδρυση νέου κόμματος, όσον αφορά όμως τον Κιλκισιώτη πρώην υπουργό, επιλέγει προς το παρόν να κρατά χαμηλούς τόνους.

Οι αναγνώστες του ΚΙΛΚΙΣ24 ίσως να θυμούνται το δημοσίευμά μας στις 3 Ιουλίου (http://www.kilkis24.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%86%CE%BB%CF%89%CF%81%CE%AF%CE%B4%CE%B7-%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CE%BD%CE%B1/), σύμφωνα με το οποίο ο Γιώργος Φλωρίδης επαναδραστηριοποιείται σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο, μετά την καταγραφή του νέου πολιτικού τοπίου, που προέκυψε απ` τις δυο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις.

Γράφαμε τότε ότι ο Κιλκισιώτης πρώην υπουργός φαίνεται πως συμμετέχει ενεργά σε κινήσεις πολιτικών προσώπων όπως ο Αλέκος Παπαδόπουλος, ο Τάσος Γιαννίτσης κ.α., με στόχο να υπάρξει μια συγκροτημένη παρέμβαση στις διεργασίες για ανασύνθεση του λεγόμενου «χώρου του δημοκρατικού σοσιαλισμού».

Ακριβώς, λοιπόν, στην πολιτική διαδικασία ενοποίησης του χώρου, επιμένει και σήμερα ο Γιώργος Φλωρίδης, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ΚΙΛΚΙΣ24. Πιστεύει, όμως, ότι προς το παρόν η διαδικασία αυτή δεν μπορεί να οδηγήσει στη δημιουργία ενός νέου κόμματος, περά το γεγονός ότι την πλαισιώνουν σημαντικά πρόσωπα και πολιτικές κινήσεις.

Πάντως, οι εκτιμήσεις συγκλίνουν στο γεγονός ότι ένας πολιτικός φορέας μπορεί ν` αναγγελθεί στα τέλη Οκτωβρίου ή στις αρχές Νοεμβρίου, ο οποίος ενδεχομένως να μετεξελιχθεί σε πολιτικό κόμμα μετά την πέροδο κάποιων μηνών. Είναι βέβαιο ότι στον φορέα αυτόν, που θα συμμετέχει ο Γ. Φλωρίδης, θα πλαισιώνεται κι απ` τον κ. Λοβέρδο, όπως και άλλα πρόσωπα, που πρωταγωνίστησαν ή όχι στη πολιτική ζωή της χώρας τα προηγούμενα χρόνια.

 

Σχόλια
2 Σχόλια to “Φλωρίδης: Πρώτα φορέας και μετά ίσως κόμμα”
  1. Ο/Η OEO λέει:

    Χρονικά προγραμματίστηκε άψογα. Μόλις διαλύσουν τα πάντα, θα έλθουν ως αναγεννημένοι, οι ίδιοι που ήδη έπραξαν έχοντες θέσεις ευθύνης, για να μας σώσουν από τους επικίνδυνους.

  2. Ο/Η Λούκυ Λούκ λέει:

    Α μάάάλιστα, τώρα εξηγείται το γιατί ο “πολύς” Λοβέρδος έβαλε την ταφόπλακα στο σύστημα υγείας με τις “εξυπνάδες του”, καθ’ ότι τώρα μαθαίνω οτι και περι άλλων τεινών και πλέον “σημαντικών” πραγμάτων ετύρβαζεν, ήτοι περι της συγγραφής βιβλίου. Μήπως…λέω μήπως έχει και τον τίτλον: ” Αίτια και αντιμετώπιση της μακροβιότητος των Ελλήνων εν καιρώ κρίσεως”; Και άν δεν πετύχει το σύστημά του περι την κατ’ ευφημισμόν “Υγεία”, ωστε να εξολοθρευτούν όλοι οι θρασείς πολίτες που μακροβιώνουν χωρίς να ρωτούν το κράτος, τότε έχει και μέλλον το πράγμα. Θα αποκαταστήσει την βιολογικήν τάξιν της ελληνικής κοινωνίας προς όφελος των οικονομικών μεγεθών, δια ενός “νέου” και ιδιαιτέρως απο-φασιστικού κόμματος, παρέα με δοκιμασμένα στελέχη, που μακράν θα απέχει απο τα “μαλθακά” κόμματα της σήμερον, τα οποία αδυνατούν να δώσουν στο πρόβλημα την “ολοκληρωτική λύση”. Αυτό λοιπόν το κόμμα θα μπορούσε κάλλιστα να έχει τον τίτλο: “Εθνικό Εκτελεστικό Κόμμα”, δηλαδή… “ΕΘ.Ε.Κ”.

Σχολιάστε