My Twitter Feed

30 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Κίτρινοι” σε καθεστώς επιτήρησης -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Να μη γίνουμε χωματερή της χώρας -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Πέντε σε Κιλκίς, αύξηση στη χώρα -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Θερμομέτρηση και στα σχολεία -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 600 τάμπλετ σε μαθητές -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Κι η ΕΠΣ Κιλκίς κατά του Αυγενάκη -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: Ορκίστηκε ο Δ. Τοπαλίδης -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένουμε έξω από το “κάδρο” -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Φιλικό τεστ για Άτλαντα Κιλκίς

Η ανδρική ομάδα του Άτλαντα Κιλκίς μέσα στα πλαίσια της δεύτερης φάσης της προετοιμασίας της ομάδας, έδωσε τον πρώτο φιλικό αγώνα με τον ΕΟΣ Σταυρούπολης. Το χαρακτηριστικό των δύο ομάδων είναι πως παίζουν στην ίδια κατηγορία (Β΄Εθνική) αλλά σε διαφορετικές Ενώσεις.

Ήταν ένα πολύ καλό τεστ προσαρμογής και σύνθεσης για τους παίκτες του Άτλαντα Κιλκίς. Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας φάνηκε στα πόδια των παικτών μας (αργές κινήσεις), αλλά παράλληλα φάνηκε και η μεγάλη εμπειρία που διαθέτουν.

Ο αγώνας δυστυχώς δεν ολοκληρώθηκε καθότι έγινε στην περιορισμένη ώρα της προπόνησης του ΕΟΣ και το αποτέλεσμα παρέμεινε στο 2-1 υπέρ του ΕΟΣ. Παρόλα αυτά το παιχνίδι ήταν αρκετό καλό. Υπήρχε ροή, καλές φάσεις, ένταση με δυνατά επιθετικά κτυπήματα. Ο ΕΟΣ μία φορμαρισμένη ομάδα, βρίσκετε στο τελικό στάδιο προετοιμασίας έδειξε πως είναι έτοιμη για το Κύπελλο που ξεκινά την ερχόμενη εβδομάδα στην Ένωση τους.

Δημόσια ευχαριστούμε τον φίλο και προπονητή του ΕΟΣ τον Γιώργο Ακριτίδη που αποδέχτηκε την πρόταση μας για την διεξαγωγή του φιλικού αγώνα

Η σύνθεση της ομάδος: Coach: Χατζηγεωργιάδης Σταύρος

Χάρης Πολιτίδης, Τάσος Φιλλιπίδης, Θοδωρής Τσιγγελίδης, Γιώργος Κολτσιάκης, Απόστολος Σακελλαρίδης, Γεώργιος Χειρούλης, Κώστας Αυγητίδης (Λίμπερο), Απόστολος Τσάρας, Κων/νος Καπούλας, Κυριάκος Πελτιάν, Αναστάσης Ουστάς, Ραφαήλ Παπαδόπουλος, Ανέστης Τρόπιος.

YouTube: Atlas volley Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας για να βλέπετε τα video. https://www.youtube.com/results?search_query=atlas+volley

Σχολιάστε