My Twitter Feed

1 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Διασωληνωμένος ο Εμμανουήλ -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Κ. Κιλτίδης με θλίψη και θυμηδία! -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Όχι στη μονάδα αποβλήτων -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Ξεκινούν εμβόλια και για τους 75+ -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

Ιδρύθηκε το Σχολείο 2ης Ευκαιρίας -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

“Κίτρινοι” σε καθεστώς επιτήρησης -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Να μη γίνουμε χωματερή της χώρας -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Φιλική ήττα γυναικών από ΠΑΟΚ

gynaikes-kilkisiakos-paokΗ πρωταθλήτρια Ελλάδος γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με 4-0 της αντίστοιχης ομάδας του Κιλκισιακού, στο χθεσινό (Παρασκευή) φιλικό που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς ενώπιον αρκετών φιλάθλων παρά το τσουχτερό κρύο.

Οι παίκτριες του Νίκου Κωτάκη έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, και με το σκορ στο 0-0 είχαν δύο καλές στιγμές με μακρινό σουτ της Κικής Αναστασιάδου που μπλόκαρε η τερματοφύλακας Ναλμπάντη, και κεφαλιά της Λαμπρινής Καραβασίλη λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι. Ο ΠΑΟΚ είχε και αυτός φάσεις και στο 31′ άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ της Γεωργιάδου.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενες ήταν ακόμη καλύτερες και δημιούργησαν αρκετές φάσεις, όμως βρέθηκε σρε πολύ καλή μέρα η τερματοφύλακας του Κιλκισιακού. Τελικά στο 78′ η Βορριά έκανε το 2-0, δύο λεπτά αργότερα σκόραρε και η Παντελιάδου και το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 85′ η Γεωργιάδου.

panteliadou-dimitraΠριν τον αγώνα ο πρόεδρος του Κιλκισιακού, Παναγιώτης Θαμνίδης, έδωσε αναμνηστικό δώρο στη Κιλκισιώτισσα αρχηγό του ΠΑΟΚ, Δήμητρα Παντελιάδου.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Τσαρτσαράκη, Πουλιοπούλου, Παρπαρά, Ασκονίδου, Μουρατίδου, Σ. Παπαδοπούλου, Διαμαντίδου, Αναστασιάδου, Καραβασίλη, Φούρναρη, Αδαμίδου Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Κουτσουραδή, Βασιλειάδου, Ν. Παπαδοπούλου, Παυλίδου Αρβανιτάκη, Παμπουκίδου, Αντωνιάδου.

ΠΑΟΚ: Ναλμπάντη, Καραντώνα, Γκάτσου, Δασιοπούλου, Μπούκα, Ακριβάκη, Γεωργιάδου, Βορριά, Φιδάνη, Μπράμε, Καλέση. Επαιξαν και οι Παντελιάδου, Κατσαβάκη, Επανωμίτη, Γκάτσου.

“Χ” οι άνδρες στη Κρηστώνη

Σήμερα ο Κιλκισιακός έδωσε τον τελευταίο του φιλικό αγώνα στη Κρηστώνη με αντίπαλο τον τοπικό ΠΑΟΚ. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε ισόπαλο 1-1, με τον τεχνικό της ομάδος μας Μάκη Δανδίκα να έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει αρκετά πρόσωπα και σχήματα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Τοπχαρά, ενώ και τον Κιλκισιακό ισοφάρισε ο Μπελίτσας.

Πλέον υπάρχει το καθιερωμένο ρεπό για τους παίκτες, οι οποίοι από τη Τρίτη επιστρέφουν στις προπονήσεις και αρχίζουν τη προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα με το Πεδινό.

Σχολιάστε