My Twitter Feed

24 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πιάσαμε πάλι διψήφιο αριθμό -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Δικηγόροι: Φτάνουν λόγια και ευχές -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Αντικυβερνητικά βέλη από πέντε -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Στο στόχαστρο τα δικαιώματα -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΝΙΚ: Στηρίξτε το νοσοκομείο μας -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Περιπατητές: Υπέρ της μονάδας αλλά… -

Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου, 2021

Ιός: Πήραμε πάλι την ανιούσα; -

Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Μέτρα για σεξουαλική βία -

Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου, 2021

Φιέστα στον Αλέξανδρο Κιλκίς

alexandrosΜια πραγματική ποδοσφαιρική γιορτή στήθηκε για άλλη μια φορά στο Αθλ. Κέντρο Αλέξανδρος. Πρωταγωνιστές φυσικά οι μικροί ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου και της φιλοξενούμενης Ακαδημίας της ΑΕ Ποντίων Βεροίας. Οι ΠροπαίδεςΆγιαξ γνώρισαν τη πρώτη τους φετινή ήτταμε σκορ……4-3(?) παρά την καλή για διαστήματα  απόδοση. Άλλωστε η ήττα και η διαχείριση της  είναι μέρος της παιδευτικής διαδικασίας και μπορεί ασφαλώς να έχει θετικά αποτελέσματα στην προπονητική διαδικασία μιας ποδοσφαιρικής ομάδας.

Οι τζούνιορ Ίντερ ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους και σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι κατάφεραν να επικρατήσουν δύσκολα με σκορ 5-4.

Οι αγώνες των προτζούνιορ Ατλέτικο και Μάντσεστερ παρουσίασαν υψηλό θέαμα με το σκορ να έχει δευτερεύουσα σημασία σε μια σειρά φιλικών όπου οι μικροί ποδοσφαιριστές απέδωσαν πολύ θετικά τεχνικά ποδοσφαιρικά στοιχεία.

Το μεγάλο πάρτι βέβαια στήθηκε από νωρίς με τους Μπαμπίνι Α1 να εντυπωσιάζουν  και να αποδεικνύουν πόσο όμορφο και χρήσιμο παιδαγωγικά είναι το άθλημα του ποδοσφαίρου. Όλοι οι μικροί αθλητές κέρδισαν το χειροκρότημα όλων των παρευρισκομένων σε μια πολύ όμορφη ποδοσφαιρική μέρα.

Τα επόμενα προγραμματισμένα φιλικά είναι εκτός ..τειχών . Η Ακαδημία έχει οργανώσει ποδοσφαιρική δράση και φιλικά στα Πηγάδια Ξάνθης με τα τμήματα της Σκόντα και στο Αθλ. Κέντρο Ροδόπης με την Ακαδημία ΠΑΟΚ Κομοτηνής. Η αποστολή θα διανυκτερεύσει το βράδυ της Κυριακής 27/11 στην Κομοτηνή και θα επιστρέψει το μεσημέρι της Δευτέρας με τη θετική συγκυρία της τοπικής αργίας του Κιλκίς.

Σχολιάστε