My Twitter Feed

11 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΠΟΕΔΗΝ: Απαράδεκτη κατάσταση -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το ΓΝΚ και η διασπορά του ιού -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το Κιλκίς έχασε και τον Θ. Παυλίδη -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποψηφιότητες με Γ. Φαχουρίδη

Η Γεωργία Σάρα Μαυρίδου θα είναι υποψήφια με τη «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς» και υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς τον Γιάννη Φαχουρίδη.

Η Γεωργία Σάρα Μαυρίδου είναι 25 ετών και κατάγεται από το Μεταλλικό.

Είναι Κοινωνική Λειτουργός, απόφοιτη του Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης του ΔΠΘ, με κατεύθυνση την Κοινωνική Εργασία. Σήμερα πραγματοποιεί Μεταπτυχιακό στο Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του ΤΕΙ Κρήτης με κατεύθυνση: «Διαμεθοδικές Κοινωνικές Παρεμβάσεις σε μετακινούμενους πληθυσμούς».

Είναι μέλος του ΣΚΛΕ και του Σωματείου Ερευνητών και Εργαζομένων στην Έρευνα Ηρακλείου.

Στο παρελθόν διετέλεσε πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου Φοιτητών Κοινωνικής Διοίκησης. Είναι μέλος του Γραφείου Περιοχής του ΣΠ Κρήτης της ΚΝΕ.

Η Γεωργία Σάρα Μαυρίδου είναι μία νέα κοπέλα, επιστήμονας, που συμβάλει με τη συμμετοχή της σε μία ακόμα μάχη, ώστε οι εργαζόμενοι, η νεολαία, οι λαϊκές οικογένειες να βγουν πιο δυνατές μετά τις εκλογές, με ισχυρό ΚΚΕ παντού, στην Ευρωβουλή και στην Τοπική Διοίκηση.

  • Η συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σηματοδοτεί ότι η νέα γενιά δεν ξεπουλιέται και δεν προσκυνά, δεν υποκύπτει. Ότι η νέα γενιά έχει ιδανικά και αγωνίζεται γι’ αυτά.
  • Η συμμετοχή της σηματοδοτεί ότι το ΚΚΕ και η «Λαϊκή Συσπείρωση» δεν θέλει τη νεολαία στη γωνιά, αλλά στη δράση, στο δρόμο του αγώνα, πρωταγωνιστή της ζωής της.
  • Η συμμετοχή της σηματοδοτεί ότι με ισχυρό ΚΚΕ η νεολαία μπορεί να στήσει το δικό της πραγματικό μέτωπο στην ακροδεξιά και το φασισμό, δυναμώνοντας την πάλη ενάντια στο σύστημα του τον γεννά.

H νεολαία να ψηφίσει ΚΚΕ στην Ευρωβουλή και «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Δήμο και στην Περιφέρεια, για να δυναμώσει η μόνη προοδευτική δύναμη, η μόνη προοδευτική συμμαχία του λαού και της νεολαίας.

Βιβντένκο Ιγκόρ

Ο Βιβντένκο Ιγκόρ θα είναι υποψήφιος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς» και υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς τον Γιάννη Φαχουρίδη.

Ο Βιβντένκο Ιγκόρ είναι 47 χρονών, παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Έχει σπουδάσει Ηλεκτρονικός Μηχανικός στο Πολυτεχνείο της Τιφλίδας, στο Τμήμα Ρομποτικής. Εγκαταστάθηκε στο Κιλκίς το 1989 και σήμερα εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Είναι ένας ακόμα εργαζόμενος, που στηρίζει ξανά με την υποψηφιότητά του τη «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς», γιατί η «Λαϊκή Συσπείρωση» είναι η μόνη δύναμη που βάζει μπροστά τις ανάγκες των εργαζομένων, των αυτοαπασχολούμενων, των αγροτών, των νέων ζευγαριών, της νεολαίας, και αγωνίζεται γι’ αυτές μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο Γιάννης Φαχουρίδης κατέθεσε δεκάδες προτάσεις όλη την προηγούμενη πενταετία, όπως:

  • Τη μείωση των δημοτικών φόρων και των ανταποδοτικών τελών.
  • Μέτρα για την προστασία των τρίτεκνων, πολύτεκνων και μονογονεϊκών οικογενειών, τη στήριξη των ΑμΕΑ και άλλων ευπαθών ομάδων.
  • Την κατασκευή νέων Παιδικών Σταθμών, ώστε να αυξηθούν οι δικαιούχοι και με ταυτόχρονη κατάργηση των τροφείων.
  • Την επισκευή και κατασκευή νέων Σχολείων.
  • Τη στήριξη του σωματειακού αθλητισμού και των πολιτιστικών συλλόγων του Κιλκίς, κ.ά.

Αυτές και άλλες προτάσεις δεν τις στήριξαν οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι, πολλοί από τους οποίους σήμερα ζητούν την ψήφο του λαού του Κιλκίς για να εκλεγούν Δήμαρχοι ή σύμβουλοι.

Όλοι οι άλλοι υποψήφιοι δεν ενδιαφέρονται για τις ανάγκες του λαού, αλλά για τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων και των εργολάβων.

Γι’ αυτό χρειάζεται ο λαός του Κιλκίς να τους καταψηφίσει και να μειώσει τη δύναμή τους και να δυναμώσει όσο περισσότερο γίνεται στο Δήμο και στην Περιφέρεια τη «Λαϊκή Συσπείρωση», εκλέγοντας πολύ περισσότερους Δημοτικούς και Περιφερειακούς Συμβούλους.

Δελτία τύπου από Λ.Σ.

Σχολιάστε