My Twitter Feed

4 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Έμποροι: Θέλουμε μαγαζιά ανοιχτά -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Επίσκεψη Στεφανή για το ΠΚΕΕΥΕ -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Υποσχέσεις για ολοκλήρωση έργων

andrianos_georgantas5 (1)Απ` τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό, που επισκέφτηκε το νομό Κιλκίς – Ικανοποίηση Γεωργαντά.

Με εξαγγελίες περί ολοκλήρωσης χρονιζόντων έργων του νομού, ολοκληρώθηκε χθες Παρασκευή 10 Ιανουαρίου η επίσκεψη του  υφυπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανού, στο Κιλκίς.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ανδριανός υποσχέθηκε την ένταξη του κλειστού κολυμβητηρίου Κιλκίς στην πρώτη ομάδα έργων που θα κατασκευαστούν  μέσω των συμπράξεων του Δημόσιου και του Ιδιωτικού Τομέα, καθώς και την ολοκλήρωση των έργων στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς αφού εξασφαλίστηκαν τα υπολειπόμενα 535.000 ευρώ.

Όσο για το ημιτελές έργο του Κλειστού Γυμναστηρίου του Αγίου Πέτρου, το οποίο επισκέφτηκε, ο κ. Ανδριανός εξέφρασε “την δυσάρεστη έκπληξή του για το γεγονός ότι ένα έργο τόσο χρήσιμο σε μιας περιοχή που σφύζει από ζωή και νιάτα, δεν αποδίδεται προς χρήση παρότι έχει εκτελεστεί κατά 80%”, όπως σημειώνει σε δήλωσή του μ` αφορμή την επίσκεψη, ο Γ. Γεωργαντάς.

andrianos_georgantas4Σύμφωνα πάντα με τον βουλευτή του νομού μας, ο υφυπουργός δήλωσε ενώπιον του ίδιου και παραγόντων του νομού ότι “θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο για την εξασφάλιση της αναγκαίας πίστωσης ώστε να ολοκληρωθεί το έργο”. Κι αυτό, χωρίς να αποτελεί επίσημη κυβερνητική δέσμευση! 

Τέλος, για τον αρχαιολογικό χώρο και το συνεδριακό κέντρο Ευρωπού, τα οποία ο κ. Ανδριανός επίσης επισκέφτηκε, η εκτίμηση του κ. Γεωργαντά είναι ότι ο υφυπουργός “θα συμβάλλει θετικά στην χρηματοδότηση, δοθείσης και τις ειδικής ευαισθησίας στο τομέα αυτό λόγω και της υψηλής επιστημονικής του κατάρτισης στην Αρχαιολογία”.

Στη δήλωσή του μετά την επίσκεψη, ο κ. Γεωργαντάς  τόνισε και τα εξής:

«Εκφράζω την ικανοποίησή μου για τις δεσμευτικές δηλώσεις στις οποίες προέβη ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός για τα έργα που παραμένουν ημιτελή επί χρόνια στο ν. Κιλκίς. Ήταν μια επίσκεψη που συνέβαλε στην εμπέδωση της αξιοπιστίας της Πολιτείας με την  εκπλήρωση των υποχρεώσεών της  απέναντι στη αθλούμενη νεολαία του νομού μας…

Ελπίζουμε σε περισσότερα από όσα εξήγγειλε επίσημα και θα παρακολουθούμε στενά την έμπρακτη υλοποίηση των δεσμεύσεων του στα έργα αθλητικής υποδομής στο Κιλκίς».

Σχολιάστε