My Twitter Feed

26 Απριλίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Με προχειρότητα τα πειραματικά” -

Δευτέρα, 26 Απριλίου, 2021

Πρωτοπόροι οι εκπαιδευτικοί μας! -

Δευτέρα, 26 Απριλίου, 2021

4,6 εκατ. για πράσινη ανάπτυξη -

Κυριακή, 25 Απριλίου, 2021

Στα ύψη πάντα τα νέα κρούσματα -

Κυριακή, 25 Απριλίου, 2021

Δωρεάν καθημερινά τεστ στο Κιλκίς -

Παρασκευή, 23 Απριλίου, 2021

Σταθεροποίηση σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 23 Απριλίου, 2021

Ήπια θετικός και εμβολιασμένος -

Παρασκευή, 23 Απριλίου, 2021

Τεστ σε Ν. Γυν/στρο, Κιλκίς και Βάθη -

Πέμπτη, 22 Απριλίου, 2021

“Πράσινο” για αθλητικές υποδομές

Μετά την ένταξη του έργου ηλεκτροφωτισμού και κατασκευής ταρτάν του γηπέδου Πολυκάστρου, παίρνουν σειρά άλλα δυο έργα αθλητικών υποδομών.

Το πρώτο αφορά την ολοκλήρωση του πολύπαθου έργου των κερκίδων του Δημοτικού Σταδίου του Κιλκίς και το δεύτερο σχετίζεται με την κατασκευή ταρτάν και με άλλες παρεμβάσεις που αφορούν αθλήματα του στίβου, στο Δημοτικό Στάδιο Γουμένισσας.

Για τα δυο αυτά έργα, ο υφυπουργός Γιώργος Γεωργαντάς είχε συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος συμφώνησε ως προς τη σκοπιμότητα ολοκλήρωσης και δεσμεύτηκε να επισκεφθεί άμεσα το Κιλκίς, προκειμένου να δρομολογηθούν οι απαραίτητες παρεμβάσεις.

Κατά τη συνάντηση των δύο Υφυπουργών, πραγματοποιήθηκε τηλεφωνική επικοινωνία με τους Δημάρχους Δημήτρη Κυριακίδη και Κώστα Σιωνίδη, κατά την οποία συμφωνήθηκε στενή συνεργασία για την προώθηση των απαιτούμενων ενεργειών.

Ειδικά για το έργο των κερκίδων, ο κ. Γεωργαντάς σε ανακοίνωσή του σημειώνει ότι “τον Δεκέμβριο του 2015, με απόφαση του τότε αρμοδίου Υφυπουργού, διακόπηκαν οριστικά οι εργασίες αναβάθμισης των υφιστάμενων κερκίδων. Ειδικότερα δεν ολοκληρώθηκε το έργο της διαμόρφωσης των προπονητηρίων και των βοηθητικών χώρων κάτω από τις κερκίδες αλλά και η τελική διαμόρφωση των καθισμάτων για τους θεατές”.

Σχολιάστε