My Twitter Feed

10 Μαΐου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Υπογειοποιείται το δίκτυο της ΔΕΗ

Άρχισαν πριν από λίγες ημέρες στη πόλη του Κιλκίς οι εργασίες υπογειοποίησης του εναέριου δικτύου της ΔΕΗ στο πρώτο τμήμα της 21ης Ιουνίου (διασταύρωση 21ης Ιουνίου – ύψος Λέκκα) από την ανάδοχο εταιρία που εγκαταστάθηκε στο έργο.

Σύμφωνα με το δήμο, τα τεχνικά συνεργεία της εταιρίας προχωρούν με ικανοποιητικούς ρυθμούς στις προβλεπόμενες εργασίες (εκσκαφή πλακιδίων, τοποθέτηση καλωδίων και αποκατάσταση πεζοδρομίου), λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα με σήμανση, σημειακές περιφράξεις και μικρές γέφυρες όδευσης στην περιοχή παρέμβασης για την ασφαλή διέλευση των πεζών.

Οι εργασίες υπογείωσης χρηματοδοτούμενες από το Δήμο Κιλκίς και τον ΔΕΔΔΗΕ, αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα σε δύο μήνες καλύπτοντας συνολικά απόσταση 700 μέτρων υπόγειου δικτύου και στις δύο πλευρές των πεζοδρομίων με κατάληξη την οδό της 21ης Ιουνίου στο ύψος της Σόλωνος.

“Η υπογείωση σηματοδοτεί τον εκσυγχρονισμό της αισθητικής του εμπορικού κέντρου της πόλης του Κιλκίς, συνδυαστικά με τις παρεμβάσεις του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου (Open Mall) που πρόκειται να ακολουθήσουν”, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο δήμος, υπενθυμίζοντας ότι έργα υπογειοποίησης των εναέριων καλωδίων της ΔΕΗ έχουν προγραμματιστεί και θα υλοποιηθούν επί της 21ης Ιουνίου στο ύψος των οδών Ελ. Βενιζέλου – Τσιρογιάννη.

Σχολιάστε