My Twitter Feed

16 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Τα είπαν για έργα υποδομών -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Κιλκίς: Ετοιμότητα για τον “Λέανδρο” -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στις πρώτες θέσεις το Κιλκίς -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Έτοιμοι για ακραία καιρικά φαινόμενα -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

“Όχι στη μονάδα του Μυτιληναίου” -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Μονάδα επεξεργασίας αποβλήτων -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Υπερ της συνεργασίας με ΝΔ, ο Κ. Κιλτίδης

Ο Κώστας Κιλτίδης τάσσεται υπέρ της συνεργασίας του ΛΑΟΣ με τη ΝΔ. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο πρώην βουλευτής του νομού μας τάχθηκε μαζί με τους Πλεύρη, Βελλόπουλο και την ευρωβουλευτή Νίκη Τζαβελα, υπέρ της συνεργασίας με τη ΝΔ, κατά τη διάρκεια της σημερινής κοινής συνεδρίασης της Εκτελεστικής Γραμματείας και των πρώην βουλευτών του κόμματος.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Θανάσης Πλεύρης θα αποχωρήσει από το ΛΑ.Ο.Σ. και φέρεται να είναι έτοιμος να προσχωρήσει στη ΝΔ. Την ίδια ώρα, σύμφωνα με δήλωση που διανέμει το γραφείο τύπου του ΛΑ.Ο.Σ. ο πατέρας του πρώην βουλευτή, Κωνσταντίνος Πλεύρης, καταδικάζει όσους φύγουν από το κόμμα.

Δεν έγινε γνωστό αν το παράδειγμα του κ. Πλεύρη θ` ακολουθήσει κι ο Κ. Κιλτίδης.

Στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματεία του κόμματος αποφασίστηκε  η αυτόνομη κάθοδος του ΛΑΟΣ στις εκλογές της 17ης Ιουνίου. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, “η πρόταση του κ. Σαμαρά, κρίθηκε προσχηματική, από τη στιγμή που παράλληλα με το διάλογο σε επίπεδο κορυφής, υπογείως βρισκόταν σε εξέλιξη επιχείρηση προσεταιρισμού στελεχών του ΛΑΟΣ, έναντι προσωπικών ανταλλαγμάτων”.

Σχόλια
One Response to “Υπερ της συνεργασίας με ΝΔ, ο Κ. Κιλτίδης”
  1. Ο/Η Λούκυ Λούκ λέει:

    Η λογική λοιπόν της ηγεσίας του ΛΑΟΣ, απ’ όσο καταλαβαίνω απο τα εσχάτως διαδραματιζόμενα, είναι απλή. “Διατηρούμε την υπόσταση του κόμματος, που με τόσο κόπο δημιούργησε ο αρχηγός, αλλά και για την “τιμή των όπλων” μέχρι της επόμενες εκλογές με την ελπίδα οτι θα μπούμε στη Βουλή και άν δεν συμβεί αυτό τότε προσχωρούμε ατομικά ή μαζικά στην ΝΔ”. Βέβαια σε μια τέτοια προοπτική αυτός που θα περιέλθει σε δύσκολη θέση είναι κυρίως ο πρώην “δικός μας” Κ.Κιλτίδης, ο οποίος θα αναγκαστεί σε σύντομο χρονικό διάστημα να επιδοθεί και πάλι σε τριπλό άξελ για να δικαιολογήσει την όποια νέα στάση του, αλλά αυτό βεβαίως είναι εξαιρετικά δύσκολο(αν το υπολογίσουμε με τα σταθμά ενός φυσιολογικού ανθρώπου βεβαίως), αφού παίζεται να χάσει την ισορροπία του, εεε…την αξιοπιστία και την υστεροφημία του ήθελα να πώ, όση του έχει απομείνει, τουλάχιστο σε σχέση με τους Κιλκισιώτες πρώην ψηφοφόρους του. Ο ΛΑΟΣ, δηλαδή τα στελέχη του, έχουν εμπράκτως αποδείξει οτι ρέπουν συνεχώς προς την ακολασία, εεε…,πάλι λάθος έκανα, προς την εξουσία ήθελα να πω, οπότε είναι οφθαλμοφανές οτι το κόμμα αυτό οδεύει ολοταχώς προς την αποσύνθεσή του με καταλύτη τον ειδικό του είδους, Α.Σαμαρά.

Σχολιάστε