My Twitter Feed

31 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ξεκινούν εμβόλια και για τους 75+ -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

Ιδρύθηκε το Σχολείο 2ης Ευκαιρίας -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

“Κίτρινοι” σε καθεστώς επιτήρησης -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Να μη γίνουμε χωματερή της χώρας -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Πέντε σε Κιλκίς, αύξηση στη χώρα -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Θερμομέτρηση και στα σχολεία -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 600 τάμπλετ σε μαθητές -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Κι η ΕΠΣ Κιλκίς κατά του Αυγενάκη -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Υπέρ Φώφης ο Λ. Δημητριάδης

Με τίτλο “η Φώφη Γεννηματά μπορεί να φέρει τη νέα αλλαγή, την ενότητα και την αναγέννηση του χώρου”, ο πρώην γραμματέας της ΝΕ Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ, Λεωνίδας Δημητριάδης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

“Βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν από τις εκλογές για τον επικεφαλής του Νέου Φορέα της Κεντροαριστεράς. O προοδευτικός, δημοκρατικός χώρος βρέθηκε τα χρόνια της κρίσης, κατακερματισμένος και συρρικνωμένος αλλά πολιτικά δικαιωμένος. Διότι ήταν το κόμμα που είπε αλήθειες, βάζοντας ως στόχο τη σωτηρία της χώρας και όχι της παράταξης.

Το 2015 αναλαμβάνοντας τη Προεδρία του Πασοκ η Φώφη Γεννηματά ήταν αυτή που με τη προσπάθειά, τη μεθοδικότητα και την εργατικότητα κράτησε το χώρο ζωντανό. Ξεπέρασε τα εμπόδια με υπομονή και επιμονή και διαμόρφωσε εκείνες τις συνθήκες έτσι ώστε να φέρει στο ίδιο τραπέζι όλους τους σημαντικούς στελεχιακούς παράγοντες του χώρου.

Πρόταξε το ζήτηµα της ενότητας ως βασική προϋπόθεση για τα επόµενα βήµατα που είναι αναγκαία ώστε και δυναµική να αποκτήσει το εγχείρηµα αλλά και πολιτικό πλαίσιο για την ανάπτυξη προγραµµατικού λόγου και σχεδίου που θα προτείνει λύσεις σε πραγµατικά προβλήµατα. Mε γενναιοδωρία δε δίστασε να ρισκάρει το ατομικό συμφέρον.

Αυτό όµως που πρέπει να γίνει τώρα είναι να δηµιουργηθεί το ρεύµα της Νέας Αλλαγής µέσα από την µαζική συµµετοχή όλων των πολιτών, να δημιουργηθεί η δυναμική που θα φέρει την αναγέννηση του δημοκρατικού σοσιαλισμού και των µεταρρυθµιστικών δυνάµεων.

Θεωρώ ότι η Φώφη Γεννηματά μπορεί να φέρει τη νέα αλλαγή, την ενότητα και την αναγέννηση του χώρου.”

Σχολιάστε