My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Υπάρχει και το κομμάτι για Δοϊράνη

dromosΕπειδή εκτός απ` το δρόμο Κιλκίς – Θεσσαλονίκης υπάρχει και το έτερο κομμάτι του, δηλαδή αυτό από το Κιλκίς μέχρι τον Στρυμώνα μέσω Δοϊράνης, οφείλουμε ν` ασχολούμαστε και μ` αυτό, έστω κι αν ακόμα υπάρχει μονάχα στα χαρτιά!

Το τελευταίο νέο, λοιπόν, σχετικά με το εν λόγω κομμάτι είναι ότι εγκρίθηκαν οι περιβαλλοντικές μελέτες που αφορούν το τμήμα Κιλκίς – Δροσάτο (κόμβος Δοϊράνης). Αυτό γνωστοποίησε ο πρόεδρος της ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΕ, Παρασκευάς Σαββαΐδης, στον βουλευτή Κιλκίς Γιώργο Γεωργαντά, σε πρόσφατη συνάντηση των δυο ανδρών.

georgantas-giorgosΜιλώντας σήμερα στο ΡΑΔΙΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ, ο κ. Γεωργαντάς γνωστοποίησε επίσης ότι ο περιφερειάρχης Απ. Τζιτζικώστας αποδέχτηκε τη μεταβίβαση αρμοδιοτήτων απ` τη Περιφέρεια στην ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΕ προκειμένου να προχωρήσουν γρήγορα επείγουσες και αναγκαίες παρεμβάσεις στο κομμάτι του δρόμου Δροσάτο – όρια νομού Κιλκίς – Προμαχώνας, έτσι ώστε να υπάρξουν βελτιώσεις σ` επικίνδυνα σημεία όπως αυτό στον κόμβο των Μουριών.

Διόδια

Ο Κιλκισιώτης βουλευτής συζήτησε με τον κ. Σαββαΐδη και το θέμα των διοδίων στους Ευζώνους, με τον πρόεδρο της ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΕ να διαβεβαιώνει ότι η λειτουργία τους δεν πρόκειται να επιβαρύνει οικονομικά τους κατοίκους του νομού μας, αφού θα υπάρξει ειδική διαμόρφωση του παράπλευρου οδικού δικτύου με την υπόγεια διάβαση στο ύψος του χωριού Εύζωνοι.

Σχολιάστε