My Twitter Feed

15 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ξανά στις πρώτες θέσεις το Κιλκίς -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Έτοιμοι για ακραία καιρικά φαινόμενα -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

“Όχι στη μονάδα του Μυτιληναίου” -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Μονάδα επεξεργασίας αποβλήτων -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Πρώτοι σε θνησιμότητα το 2020! -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Έξοδος από τη καυτή πρώτη 7άδα -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Πυροπροστασία σε 75 σχολικές μονάδες -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Νέες αναρτήσεις για δασικ. χάρτες -

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου, 2021

Υγειονομικό υλικό σε σχολεία

Με μεγάλη ποσότητα υγειονομικού υλικού προμήθευσε σήμερα τα Γυμνάσια και Λύκεια ο Δήμος Κιλκίς, έτσι ώστε με την επαναλειτουργία τους την ερχόμενη Δευτέρα 11 Μαϊου, οι μαθητές και το διδακτικό προσωπικό να διαθέτουν όλα τα απαραίτητα μέσα προστασίας έναντι του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, σε όλα τα σχολεία διατέθηκαν αντισηπτικά υγρά, αντισηπτικά για επιφάνειες, χειρουργικές και υφασμάτινες μάσκες, θερμόμετρα προσώπου, οινόπνευμα και γάντια.

Επισκεπτόμενος το πρωί, για την παράδοση της υγειονομικής βοήθειας, γυμνάσια και λύκεια της πόλης του Κιλκίς, ο δήμαρχος Δημήτρης Κυριακίδης συνομίλησε με διευθυντές και καθηγητές και αναφέρθηκε στο σύνολο των ενεργειών του δήμου για την ομαλή επαναφορά στη σχολική κανονικότητα.

Μεταξύ άλλων τόνισε ότι ο Δήμος Κιλκίς μερίμνησε για την τακτική απολύμανση, την καθαριότητα, την αποψίλωση του πρασίνου και τον ευπρεπισμό του περιβάλλοντος χώρου, ενώ θα χορηγηθούν πολύ σύντομα 50 τάμπλετ για την εξυπηρέτηση των αναγκών της εξ αποστάσεως διδασκαλίας, σε μαθητές που τα στερούνται.

Σχολιάστε