My Twitter Feed

21 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Περί τους 500 οι εμβολιασμοί -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Και πάλι το λιανεμπόριο στη λαϊκή -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Έξι τα νέα κρούσματα σε ν. Κιλκίς -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

ΔΕΥΑΠ: Απάντηση στη ΛΑΣΥ -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Χαμόγελα απ`τα 2 μόνο κρούσματα -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Η Σ. Μπεκατώρου δεν είναι η μόνη -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Τριήμερο ανάσας για το ν. Κιλκίς -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Χώρος για φιλοξενία των αστέγων -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Υβριστές εναντίον Παραστατίδη

Ανυπόγραφα φέιγ βολάν με υβριστικά συνθήματα εναντίον του βουλευτή Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ, Θεόδωρου Παραστατίδη, έκαναν τις τελευταίες μέρες την εμφάνισή τους σε δρόμους της πόλης του Κιλκίς, προκαλώντας τις δημοκρατικές συνειδήσεις των Κιλκισιωτών.

Προφανής στόχος των δραστών της ρήξης των εν λόγω φέϊγ βολάν είναι η τρομοκράτηση του βουλευτή ενόψει της ψηφοφορίας στη Βουλή για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Το γεγονός προκάλεσε τη σφοδρή αντίδραση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία με ανακοίνωσή της καταγγέλλει απειλή και προσπάθεια εκβιασμού του βουλευτή μέσω “γνωστής και από το παρελθόν τακτικής ομάδων φασιστικών αντιλήψεων, που προσπαθούν να επιβάλλουν δια της βίας την άποψή τους, καλυπτόμενοι πίσω από την ανωνυμία”.

Η ΝΕ καλεί όλο τον πολιτικό κόσμο του τόπου μας να καταδικάσουν την ενέργεια και δηλώνει ότι θα σταθεί δίπλα στον βουλευτή και στην οικογένειά του.

Η ανακοίνωση:

“Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς έχει ενημερωθεί σχετικά με φέιγ βολάν που έχουν σκορπιστεί σε διάφορα σημεία της πόλης του Κιλκίς και περιέχουν προκλητικά και υβριστικά συνθήματα εναντίον του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς, Θεόδωρου Παραστατίδη. Στόχος αυτής της προκλητικής τουλάχιστον, για τα δημοκρατικά ήθη του τόπου μας , είναι η απειλή και ο εκβιασμός του βουλευτή, ενόψει της κύρωσης της συμφωνίας των Πρεσπών από την Ελληνική Βουλή.

Είναι γνωστή και από το παρελθόν η τακτική ομάδων φασιστικών αντιλήψεων, που προσπαθούν να επιβάλλουν δια της βίας την άποψή τους, καλυπτόμενοι πίσω από την ανωνυμία. Τέτοιες τακτικές ανήκουν στο παρελθόν και θα παραμένουν εκεί , μιας και σύσσωμη η Ελληνική κοινωνία, εδώ και δεκαετίες, τις έχει καταδικάσει, στέλνοντας τες στους υπονόμους της πολιτικής ζωής.

Ως Ν. Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς καταδικάζουμε αυτές τις πρακτικές και αναμένουμε το ίδιο να γίνει από όλο τον πολιτικό κόσμο του τόπου μας. Δηλώνουμε ότι θα σταθούμε σύσσωμοι δίπλα στον βουλευτή μας Θεόδωρο Παραστατίδη και την οικογένειά του.

Τέλος, υπηρετώντας τα βασικά προτάγματα της δημοκρατίας, παλεύουμε για το αυτονόητο δικαίωμα του κάθε πολίτη αυτής της χώρας, να εκφράζει ελεύθερα την άποψή του, είτε συμφωνούμε είτε διαφωνούμε με αυτήν. Αναμένοντας την αντίδραση των υπολοίπων κομματικών και πολιτικών φορέων του τόπου μας θυμίζουμε ότι ακόμη και η ανοχή, είναι συνενοχή.”

Σχολιάστε