My Twitter Feed

20 Δεκεμβρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Έπεσε παγετός στα Κρούσια -

Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου, 2021

“Υπάρχουν μελέτες για αρδευτικά;” -

Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου, 2021

Ιδού τι έγινε και τι όχι στο ΓΝΚ -

Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου, 2021

Σταθερά στο “βαθύ κόκκινο”! -

Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου, 2021

Παιονία: Τεστ σε μόνιμη βάση -

Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου, 2021

Κιλκίς: Λαμπερή πρεμιέρα γιορτών -

Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου, 2021

Ξεκίνησαν τα σχολικά γεύματα -

Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου, 2021

“Ο πολίτης είναι Απροστάτευτος” -

Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου, 2021

Τσομπάνη: Με δυο χρυσά, στην Εθνική

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Kick Boxing της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΠΟΚ διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Κανήθου “Τάσος Καμπούρης” στη Χαλκίδα στις 9 – 12 Δεκεμβρίου 2021. Τα στυλ που ήταν μέσα στο πρόγραμμα των αγώνων ήταν low kick, Κ1, Kick Light, Light Contact, Full Contact & Point Fighting.

Ο κάθε αθλητής – ρια είχαν το δικαίωμα να συμμετέχουν σε όλα τα στυλ που επιθυμούσαν αλλά με την ανάλογη γνώση, προπόνηση και εμπειρία προκειμένου να έχει την δυνατότητα διεκδίκησης. Πρέπει να διευκρινίσουμε και να τονίσουμε ότι από το πρωτάθλημα αυτό θα δομηθεί η εθνική ομάδα για την συμμετοχή στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί το 2022 στην Αττάλεια σύμφωνα με την Παγκόσμια Ομοσπονδία WAKO.

Σ’ αυτή τη διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ “Η Τόλμη” Κιλκίς με την αθλήτρια Τσομπάνη Άννα σε δύο στυλ, Low Kick και Κ1, στην κατηγορία έως 70 kg, γυναικών. Τα δύο χρυσά μετάλλια την ενσωμάτωσαν στην Εθνική Ελλάδος για να συμμετάσχει στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα σε αυτά τα δύο στυλ.

Συγχαρητήρια έδωσαν στην αθλήτρια ο πρόεδρος κ. Ζαμανόπουλος Ιωάννης και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Μιλτιάδης και Λεμονίδης Σταύρος.

Σχολιάστε