My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Τσολάκης: Το ΠΑΣΟΚ έμεινε όρθιο

“Tο ΠΑΣΟΚ κατόρθωσε να σταθεί όρθιο”, τονίζει στην ευχαριστήρια μετεκλογική δήλωσή του, ο Σάββας Τσολάκης, προαναγγέλλοντας στο παραταξιακό μέτωπο “άμεσες πρωτοβουλίες  ενότητας και αναγέννησης”.

tsolakis-001Η δήλωση του υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ:

“Θέλω να ευχαριστήσω και να σφίξω το χέρι όλων αυτών των πολιτών του νομού Κιλκίς, που τίμησαν το ΠΑΣΟΚ με την ψήφο τους. Το κράτησαν όρθιο και διέψευσαν αυτούς που είχαν προδιαγράψει το τέλος του.

Στις εκλογές αυτές, μέσα σε δύσκολες συνθήκες  πόλωσης και παραταξιακού διχασμού το ΠΑΣΟΚ κατόρθωσε να σταθεί όρθιο. Το ποσοστό που πήρε είναι δυσανάλογο του πολιτικού του ρόλου, αλλά είναι το θεμέλιο και η αφετηρία για το αίτημα της πολιτικής και παραταξιακής επανεκκίνησης.

Θέλω να τους καλέσω σε πατριωτική και παραταξιακή επαγρύπνηση. Πάντα με πρώτο κριτήριο την κρισιμότητα των προβλημάτων της χώρας, θα συνεχίσουμε να πολιτευόμαστε  στο δρόμο της υπεύθυνης αλλά και κριτικής αντιπολίτευσης. Στόχος μας η βαθύτερη  δημοκρατική, παραγωγική και κοινωνική ανασυγκρότηση της χώρας. Στο δε παραταξιακό μέτωπο θ’ αναλάβουμε άμεσες πρωτοβουλίες  ενότητας και αναγέννησης, ώστε ο δημοκρατικός  σοσιαλιστικός χώρος να ξαναπαίξει τον πολιτικό ρόλο, που του αντιστοιχεί στην ιστορία και που απαιτεί η κοινωνία.”

Σχολιάστε