My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Τσιτουρίδης: Οι τράπεζες υπό δημόσιο έλεγχο!

Αίσθηση έκανε ανά το πανελλήνιο η χθεσινή ραδιοφωνική (ΕΠΙΛΟΓΕΣ) δήλωση του πρώην υπουργού Σάββα Τσιτουρίδη για τη νέα κυβέρνηση και τους τραπεζίτες.

Το ΚΙΛΚΙΣ24 επικοινώνησε με τον πρώην υπουργό ζητώντας του περαιτέρω διευκρίνηση της δήλωσης, για να λάβει μια εξ` ίσου, αν όχι και περισσότερο, εντυπωσιακή απάντηση. Μας είπε, λοιπόν, ο κ. Τσιτουρίδης:

“Θα περίμενα και περιμένω, οι τραπεζίτες και οι τράπεζες, που επιβιώνουν με δημόσιο χρήμα, να τεθούν υπό δημόσιο έλεγχο. Αυτό που βλέπω προς το παρόν είναι ν` αναθέτουμε τα δημόσια οικονομικά στα χέρια τραπεζίτη. Θα περιμένω μ` ενδιαφέρον την εξέλιξη”!

Θυμίζουμε την ότι ο κ. Τσιτουρίδης είπε στην ραδιοφωνική του συνέντευξη:Δεν κατανοώ γιατί ένας τραπεζίτης μπορεί να εξυπηρετήσει καλύτερα τα οικονομικά συμφέροντα της χώρας, από ένα πολιτικό στέλεχος που εκλέγεται. Στη χώρα μας δεν κατέρρευσε μονάχα το παλιό πολιτικό σύστημα, κατέρρευσαν και οι ελίτ, και μέσα σ` αυτές είναι κι οι τραπεζίτες. Δεν είναι δυνατόν να παραμερίζεται ο πολιτικός-βαρίδιο στις ορέξεις των νταβατζήδων και να γίνονται υπουργοί οι τραπεζίτες, που αντιπροσωπεύουν την οικονομική ολιγαρχία”.

Σχολιάστε