My Twitter Feed

25 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κοινές ασκήσεις Ελλάδας – ΗΠΑ -

Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

Συλημένο ταφικό μνημείο σε Μεσιά -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

“Επικίνδυνο τα άνοιγμα σχολείων” -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Τρία κρούσματα, 1008 εμβολιασμοί -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Φραγγίδης: Απαλλαγή από διόδια -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Νέα κρούσματα: Λίγα αλλά …πολλά! -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Κινητοποιήσεις για τα διόδια -

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Περί τους 500 οι εμβολιασμοί -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Τσιτουρίδης: Βιβλίο κι απόσταση

EulogimeniHGiEx (2)1-001Μπορεί ο Σάββας Τσιτουρίδης να αποστασιοποιήθηκε το τελευταίο μεγάλο διάστημα απ` την εγχώρια πολιτική δραστηριότητα, αλλά αυτός ο χρόνος φαίνεται ότι δεν έμεινε αναξιοποίητος απ` τον ίδιο. Το αντίθετο, μάλιστα! Ο πρώην υπουργός έκατσε κι συνέγραψε ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον απ` ότι φαίνεται βιβλίο, το οποίο εκδίδεται απ` τον οργανισμό Α.Α.ΛΙΒΑΝΗ με τον τίτλο “ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΓΗ”, και κυκλοφορεί στις 29 Νοεμβρίου.

Μάλιστα, ο κ. Τσιτουρίδης προγραμμάτισε ήδη και τις πρώτες εκδηλώσεις παρουσίασης του βιβλίου, ξεκινώντας στις 6 Δεκεμβρίου απ` τη Θεσσαλονίκη και συνεχίζοντας με τη πρωτεύουσα του “κάμπου” Λάρισα (29 Δεκεμβρίου), την Αθήνα (τέλος Ιανουαρίου), την Λευκωσία και τις Βρυξέλλες.

Όσο για την πολιτική, προς το παρόν τουλάχιστον δεν υπάρχει σκέψη επιστροφής, εκτός κι αν εκτιμήσει ότι υπάρχει τέτοια ανάγκη μετά το αποτέλεσμα των επόμενων εκλογών! Όποτε, πάντως κι αν γίνουν αυτές, ο Σ. Τσιτουρίδης δεν πρόκειται να `ναι υποψήφιος, παρά μονάχα ένας απλός ψηφοφόρος!

Ο Κιλκισιώτης πρώην υπουργός παραμένει ένας ενεργός πολίτης, όπως του αρέσει να δηλώνει με κάθε ευκαιρία. Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό είναι ανενεργός κομματικά, χωρίς να `χει αποχωρήσει απ` τη ΝΔ. Αρνείται δε, να σχολιάσει πρόσωπα και πράγματα, παρά το γεγονός ότι θα είχε να πιστώσει πολλά σε πολλούς, όπως χαρακτηριστικά δηλώνει.

Το βιβλίο

Για το βιβλίο του, ο Σ. Τσιτουρίδης γράφει στο εξώφυλλο:

EulogimeniHGiEx (2)1-003

 

EulogimeniHGiEx (2)1-004

 

Δείτε και το βιογραφικό του συγγραφέα, που παραθέτει ο εκδοτικός οίκος ΛΙΒΑΝΗ στο βιβλίο:

 

EulogimeniHGiEx (2)1-005

Σχολιάστε