My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Τσιτουρίδης: Έκανα το καθήκον μου

Με δηλώσεις του στο ΚΙΛΚΙΣ24, ο πρώην υπουργός Σάββας Τσιτουρίδης ξεκαθαρίζει τη στάση που κράτησε στις εκλογές, ενώ ταυτόχρονα προχωρά και σε κάποιες πρώτες εκτιμήσεις για τις αναμενόμενες πολιτικές εξελίξεις.

ΠΑΙΔΕΙΑ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗΣ ΣΟ κ. Τσιτουρίδης, που βρέθηκε και τις δυο Κυριακές των εκλογών στο Κιλκίς προκειμένου ν` ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, υπογράμμισε ότι στις ευρωεκλογές έπραξε το καθήκον του ψηφίζοντας ΝΔ επειδή αυτός είναι ο χώρος που παραδοσιακά τον εκφράζει και που δεν πρόκειται να εγκαταλείψει ακόμα κι αν τον οδηγήσουν σε ολοκληρωτικό ναυάγιο!

Όσον αφορά τις εκλογές στην Αυτοδιοίκηση, τόνισε για την Περιφέρεια ότι απ` τη στιγμή που το κόμμα του υποστήριξε την υποψηφιότητα του Γ. Ιωαννίδη, έπραξε και πάλι ως όφειλε το καθήκον του.

Για δε τις δημοτικές εκλογές, υπογράμμισε ότι ορθά εδώ δεν υπήρξε τοποθέτηση του κόμματος, προκειμένου ν` αφήσει τους ψηφοφόρους του να επιλέξουν κατά συνείδηση, κάτι που έπραξε κι ο ίδιος.

Πάντως, ο κ. Τσιτουρίδης επεσήμανε τη μεγάλη απώλεια ψήφων που είχε η ΝΔ και στο νομό μας, υπογραμμίζοντας ότι σε σχέση με τις εκλογές του Ιουνίου του 2012 χάθηκαν περίπου 8.000 ψήφοι και περίπου 9,5 εκατοστιαίες μονάδες, γεγονός που δείχνει ότι το περίφημο success story δεν έγινε πιστευτό απ` τον κόσμο.

Όσο για τις μελλοντικές εξελίξεις, ο Κιλκισιώτης πρώην υπουργός τόνισε ότι δεν πρέπει να προχωρήσουμε σε πρόωρες βουλευτικές εκλογές, ενώ προέβλεψε ότι η παρούσα Βουλή θα μπορέσει να εκλέξει νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας διαμορφώνοντας τις απαραίτητες πλειοψηφίες.

Σχολιάστε