My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Τσαντάκης: Τι δήμαρχο θέλουμε

Υπέρ ενός συναινετικού προσώπου “που δε θα προσπαθεί να ισχυροποιηθεί με μεθοδεύσεις ανεξαρτοποιήσεων, αποσχίσεων και προσχωρήσεων”, τάσσεται ο επικεφαλής της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΙΛΚΙΣ, Δημήτρης Τσαντάκης, αναφερόμενος στα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ο νέος δήμαρχος Κιλκίς.

Υπογραμμίζοντας ότι ο νέος δήμαρχος Κιλκίς θα πρέπει να λειτουργεί “με σεβασμό στην ατομικότητα και συλλογικότητα χωρίς αποκλεισμούς, ο κ. Τσαντάκης στη σχετική ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

“Χιλιάδες πολίτες του Δήμου Κιλκίς την Κυριακή 26 Μαϊου 2019 μας τίμησαν με την ψήφο τους. Είναι μεγάλη τιμή κι ευθύνη για εμάς η προτίμησή τους.
Μαζί με εμάς όμως επέλεξαν και τις άλλες δύο δημοτικές παρατάξεις που μπήκαν τελικά στην τελική κούρσα της εκλογής την Κυριακή 2 Ιουνίου.

Σεβόμαστε απόλυτα την ατομικότητα της επιλογής , έχω χρέος όμως ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ», να τοποθετηθώ απέναντι στους συνδημότες μου.

Στόχος μας είναι, η ανάπτυξη και η διασφάλιση των λειτουργιών του Δήμου, μέσα από ένα περιβάλλον με κοινούς στόχους για τη δημιουργία ενός σύγχρονου κοινωνικού Δήμου πιστό στις πατριωτικές μας αξίες και αρετές και με υψηλό αίσθημα ευθύνης από το σύνολο των μελών του δημοτικού συμβουλίου, σε ένα πνεύμα συνεργασίας.

Οι ανάγκες του Δήμου Κιλκίς είναι τεράστιες και για να βελτιωθούν οι συνθήκες προς όφελος των δημοτών απαιτείται, της διοίκησης του δήμου να ηγηθεί ένα συναινετικό πρόσωπο το οποίο θα έχει τη βούληση και τις δυνατότητες να συγκλίνει και να διαχειριστεί ανιδιοτελώς τις όποιες αντιθέσεις. Ένα πρόσωπο ικανό που δε θα προσπαθεί να ισχυροποιηθεί με μεθοδεύσεις ανεξαρτοποιήσεων,αποσχίσεων και προσχωρήσεων, επειδή δεν έχει την πλειοψηφία, αλλά θα λειτουργεί με σεβασμό στην ατομικότητα και συλλογικότητα χωρίς αποκλεισμούς, όπως επιτάσσει η δημοκρατία και ακόμη περισσότερο η απλή αναλογική.

Εμείς έχουμε κάνει έναν τίμιο προεκλογικό αγώνα, χωρίς πόλωση και χωρίς διαχωρισμούς.

Εγώ προσωπικά όσο και τα στελέχη μας, ως απαραίτητος ρυθμιστικός παράγοντας των αποφάσεων και της λειτουργίας του Δήμου Κιλκίς, ενωμένοι όπως είμαστε, θα σταθούμε άγρυπνοι φρουροί της εμπιστοσύνης που μας επέδειξαν οι συμπολίτες , ασκώντας ενδελεχή έλεγχο και τεκμηριωμένη αυστηρή κριτική σε κάθε απόφαση της νέας διοίκησης, προκειμένου ο δήμος να πορευθεί δυναμικά με δουλειά και διαφάνεια.”

Σχολιάστε