My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Δεν υπάρχουν χρίσματα ΝΔ”

Με ανακοίνωσή του, ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, επικεφαλής του συνδυασμού ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ, Δημήτρης Β. Τσαντάκης, αναφέρεται σε έγγραφο του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Λευτέρη Αυγενάκη, σύμφωνα με το οποίο, 

    • Η επίσημη θέση της Νέας Δημοκρατίας είναι να προσφέρει «ελευθέρας» στα στελέχη και τους ψηφοφόρους της να συμμετάσχουν και να στηρίξουν όποιον δημοτικό συνδυασμό επιθυμούν, αρκεί να μην έχει την επίσημη στήριξη άλλου κόμματος.
  • Ούτε χρίσμα, ούτε στήριξη μπορεί να επικαλείται πως έχει από τη Νέα Δημοκρατία, κανένας υποψήφιος δήμαρχος στην Ελλάδα εκτός των Αθηνών, Θεσσαλονίκης και Πειραιά.

Στην ανακοίνωση, η οποία πλαισιώνεται με φωτογραφίες του εγγράφου του κ. Αυγενάκη, τονίζονται και τα εξής:

“Οι δημόσιες και επίσημες τοποθετήσεις της ηγεσίας της Πειραιώς, βάζουν οριστικό τέλος στην προσπάθεια ορισμένων τοπικών παραγόντων να παρουσιάσουν υποψήφιο δήμαρχο της περιοχής τους με την επίσημη υποστήριξη του κόμματος.

Αυτά προκύπτουν από το έγγραφο του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρη Αυγενάκη, που εστάλει  στους προέδρους ΝΟ.Δ.Ε., προέδρους ΔΗΜ.Τ.Ο., Γραμματέα Οργανωτικού και Βουλευτές, υποψήφιους Βουλευτές (Αρ.Πρωτ. 626 / 21 Μαρτίου 2019). Επισυνάπτεται το εν λόγω έγγραφο.

Τα παραπάνω επιβεβαιώνονται και από τις ραδιοφωνικές δηλώσεις στις 20 Μαρτίου της εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρίας Σπυράκη, σύμφωνα με τις οποίες η Νέα Δημοκρατία έχει προσφέρει στήριξη μόνο στους τρεις προαναφερόμενους δήμους και σε κανέναν άλλον.

Οι συνδημότες πλέον γνωρίζουν ότι πρέπει να επιλέξουν ελεύθερα και χωρίς ποδηγέτηση τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και δημοτικούς συνδυασμούς που είναι οι ικανότεροι και οι καταλληλότεροι.

Στελέχη και μέλη της Νέας Δημοκρατίας που συμμετέχουν στον δημοτικό συνδυασμό της Ενωτικής Δύναμης Κιλκίς δέχτηκαν κατά καιρούς, επιθέσεις, απειλές διαγραφών και αρνητικά σχόλια από κομματικούς παράγοντες, ενέργειες που απορρίπτονται (σύμφωνα με το παραπάνω έγγραφο) και δεν συνάδουν με την λειτουργία ενός δημοκρατικού κόμματος. Στην πόλωση και τον διχασμό που επιδιώκουν κάποιοι δεν συμμετέχει ο συνδυασμός μας.

Η Ενωτική Δύναμη Κιλκίς συνεχίζει, ανεξάρτητη και δυνατή, την πορεία νίκης της, με στόχο το καλό του Δημότη και του τόπου μας.”

Σχόλια
One Response to ““Δεν υπάρχουν χρίσματα ΝΔ””
  1. Ο/Η Geouzun λέει:

    Πολυ σωστα.
    Μπραβο.

Σχολιάστε