My Twitter Feed

7 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 50 έκτακτες προσλήψεις -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Τσαντάκης: Γόνιμο έδαφος νίκης

Συνεχίζονται οι επισκέψεις του Δημήτρη Τσαντάκη στα χωριά του Κιλκίς. Την Πέμπτη συνάντησε τους κατοίκους των χωριών Σταυροχώρι, Ηλιόλουστο, Ελευθεροχώρι, Μεγάλη Στέρνα και Χέρσο.

Με αντιπροσωπεία αρκετών υποψήφιων συμβούλων της Ενωτικής Δύναμης Κιλκίς ο επικεφαλής ακούραστος συνομίλησε και άκουσε τις απόψεις και τα προβλήματα των συμπολιτών και έδωσε απαντήσεις στα ερωτήματά τους.

Δεσμεύτηκε για την ενδυνάμωση της λειτουργίας των κοινοτήτων, με ουσιαστικές αρμοδιότητες στους προέδρους και τα συμβούλια, ώστε να διαμορφωθεί ένα πλαίσιο ανάπτυξης των χωριών.

Έκανε διάλογο για τα προβλήματα της καθημερινότητας των μόνιμων κατοίκων και γνώστης ο ίδιος από όλα τα χρόνια που υπηρέτησε τον τόπο από θέσεις ευθύνης, έδωσε απαντήσεις και δεσμεύτηκε για την αναζωογόνηση της περιοχής.

Ο ανεξάρτητος συνδυασμός της Ενωτικής Δύναμης προτείνει λύσεις όπου οι άλλοι βλέπουν μόνο τα προβλήματα. Στο Σταυροχώρι και σε όλα τα χωριά του Χέρσου, το κλίμα ήταν εκπληκτικά ελπιδοφόρο και όλοι δυναμώνουν τη νίκη της Ενωτικής Δύναμης Κιλκίς από την πρώτη κιόλας Κυριακή.

Σε κάθε επαφή του με τους κατοίκους ακόμα και των πιο απομακρυσμένων χωριών του Κιλκίς, είναι εμφανές ότι όλοι γνωρίζουν πως ο Δημήτρης Τσαντάκης αγαπά και πονά τον τόπο αυτό. Η Ενωτική Δύναμη Κιλκίς θέλει και μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση του Κιλκίς μαζί με ικανούς, δημιουργικούς και ανιδιοτελείς ανθρώπους.

Αυτοί είναι δίπλα του και επιζητούν όχι την εξουσία αλλά την προσφορά στον πολίτη. Έχουν διάθεση για έργο, όραμα και σχεδιασμό, είναι έμπειροι και επιτυχημένοι στους τομείς τους και μαζί τους πορεύονται νέοι με ενθουσιασμό και όρεξη για τη συμμετοχή τους στα κοινά.

Με αυτούς τους εκπρόσωπους όλου του Κιλκίς και των χωριών του, ο Δημήτρης Τσαντάκης είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει με επιτυχία τις προκλήσεις των επόμενων τεσσάρων ετών. Έχει κοντά τους καλύτερους και μαζί τους ολοκληρώνει την πορεία προς τη νίκη των Δημοτικών Εκλογών την Κυριακή 26 Μαϊου 2019.

Δελτίο τύπου από Δ. Τσαντάκη

Σχολιάστε