My Twitter Feed

9 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Τσαντάκης: Για την Ημέρα Γυναίκας

Η 8η Μαρτίου δεν είναι γιορτή. Ας μην ασχοληθούμε με το προφανές, ότι το μισό αυτού του πλανήτη πρέπει να απολαμβάνει την ίδια μεταχείριση και σεβασμό με το άλλο μισό. Ας μην σταθούμε μόνο σε αυτή τη μέρα κι ας γιορτάσουμε τη γυναίκα, σαν μητέρα, αδερφή, σύζυγο και φίλη όλο το χρόνο, στο ίδιο σκαλί ως έτερο ήμισυ της κοινωνίας μας.

Χωρίς αφορισμούς και μεγάλα λόγια, αισθανόμαστε πανέμορφα για την ύπαρξη της γυναίκας ως συνοδοιπόρου στην όμορφη πορεία μας πάνω σ’ αυτό τον τόπο. Έχουμε αφήσει πίσω όλες τις βαθιά ριζωμένες πεποιθήσεις κι ευχαριστιόμαστε την αγάπη και την θαλπωρή σαν σκεπτόμενα και συναισθηματικά πλάσματα.

Θέλουμε τις γυναίκες δίπλα μας, να ομορφαίνουν τις μέρες μας και τα μέρη που βρισκόμαστε. Να κάνουμε απτή πραγματικότητα την ισότητα όλων μας και να απολαύσουμε από κοινού την στωικότητα και στοργή του συνανθρώπου μας. Σήμερα, την ημέρα της γυναίκας, δεν προσφέρουμε λουλούδια κι αγκαλιές και ξεχνιόμαστε τον υπόλοιπο χρόνο, αλλά αγκαλιάζουμε την γερόντισσα μάνα που φροντίζει τα παιδιά όλου του κόσμου σαν να ήταν δικά της παιδιά κι εγγόνια.

Στην Ενωτική Δύναμη Κιλκίς από την πρώτη μας στιγμή αναγνωρίσαμε την αξία της ισότητας, δώσαμε χώρο και βήμα στις θηλυκές υπάρξεις της πόλης και των χωριών μας γιατί το αξίζουν όλες ως άνθρωποι και προσωπικότητες. Είμαστε περήφανοι κι ευγνώμονες σε όλες τις γυναίκες. Τις καλύτερες ευχές μας στο καλύτερο μισό της πόλης μας και των χωριών μας.

Οι γυναίκες πρωταγωνίστριες! Σας περιμένουμε στη συγκέντρωσή μας την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 (12:00) στο “Κτήμα των Ευχών”. Εσείς είστε η ομορφιά στην κοινωνία των ανθρώπων.

ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ

Επικεφαλής-Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς

Δημήτρης Β. Τσαντάκης

Σχολιάστε