My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Τρόφιμα σε 200 ευπαθείς οικογένειες

Αξιοποιώντας την οικονομική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος αναφορικά με την υποστήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων που έχουν πληγεί από τις οικονομικές συνέπειες του νέου κορονοϊού, ο Δήμος Κιλκίς στάθηκε η γέφυρα σύνδεσης με νοικοκυριά που βρίσκονται σε ανάγκη και διευκόλυνε την πρόσβασή τους σε βασικά επισιτιστικά αγαθά.

Με την διατεθείσα επιχορήγηση ποσού 6.809,10 ευρώ του προγράμματος προμηθειών τροφίμων η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας προμηθεύθηκε από τη συμβαλλόμενη με το εν λόγω ίδρυμα ανώνυμη εταιρία ‘’Μετρό’’ βασικά είδη διατροφής (όσπρια, μακαρόνια, τοματοπολτούς, λάδια, δημητριακά, μαρμελάδες, μέλι, γάλα, κονσέρβες, φυσικούς χυμούς κ.α.) τα οποία μοίρασαν πόρτα – πόρτα οι εργαζόμενοι του προγράμματος ‘’Βοήθεια στο Σπίτι’’ σε διακόσιες οικογένειες μέσα στην πόλη και σε οικισμούς του Δήμου. Η επιλογή των ωφελουμένων έγινε με οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια.

Για την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος προμήθειας τροφίμων στους δικαιούχους η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου έκανε αποδοχή της δωρεάς και υπέγραψε σύμφωνο συμμόρφωσης προς τους όρους εφαρμογής της σχετικής σύμβασης ενώ ενδιάμεσος φορέας υλοποίησης του προγράμματος ήταν η ΚΕΔΕ.

Σε ευχαριστήρια δήλωσή του ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης επισημαίνει το σπουδαίο κοινωνικό ρόλο που επιτελεί το Ίδρυμα ‘’Σταύρος Νιάρχος’’ επιδαψιλεύοντας την αρωγή του σε κρίσιμους τομείς, όπως η κοινωνική πρόνοια, όπου η κινητοποίηση του κράτους πρόνοιας πολλές φορές αργοπορεί. Κάθε βοήθεια που ωφελεί το κοινωνικό σύνολο και καλύπτει υστερήσεις είναι ευπρόσδεκτη. Εξυψώνει τον ευεργέτη και δημιουργεί αισθήματα ευγνωμοσύνης σε αδύναμους οικονομικά συμπολίτες μας που δέχονται την ανυστερόβουλη πράξη της δωρεάς. Ευχαριστίες αξίζουν επίσης στην Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας και στους εργαζομένους του προγράμματος ‘’Βοήθεια στο Σπίτι’’ που για άλλη μία ακόμη φορά στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και υπηρέτησαν με ευσυνειδησία και κοινωνική ευαισθησία τη διαχείριση του προγράμματος τροφίμων σημειώνει ο Δήμαρχος Κιλκίς.

Σχολιάστε