My Twitter Feed

3 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Τρόφιμα για ΚΠ Παιονίας

trofimaΟ Σύλλογος Διδασκόντων και οι σύλλογοι γονέων των τεσσάρων νηπιαγωγείων του Πολυκάστρου συγκέντρωσαν στις 1 – 4 Δεκεμβρίου με την βοήθεια δημοτών διάφορα προϊόντα με σκοπό να διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παιονίας για την ανακούφιση άπορων οικογενειών και ευπαθών ομάδων  του δήμου.

Με την ευκαιρία, ο δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης και η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας Ευανθία Πολιτίδου ευχαριστούν θερμά τους προαναφερθέντες συλλόγους, τον Σύλλογο Ανατολικής Ρωμυλίας για την παραχώρηση του χώρου και την βοήθεια τους, καθώς και τους πολίτες που με τη συμμετοχή τους βοήθησαν στο να συγκεντρωθούν τα προϊόντα.

«Αυτές τις Άγιες Μέρες η σκέψη όλων μας είναι κοντά στους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται και σε όλους εκείνους που κάνουν πράξη την Αλληλεγγύη και την Ανθρωπιά. Μέσα σε ένα δύσκολο Εθνικό και Διεθνές περιβάλλον με πολλαπλά προβλήματα το φως της Γέννησης  αποτελεί  Ελπίδα και Προσδοκία, για ένα καλύτερο κόσμο, για ένα καλύτερο μέλλον», τόνισε σε δήλωσή του ο κ. Γκουντενούδης.

 

Σχολιάστε