My Twitter Feed

24 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κοινές ασκήσεις Ελλάδας – ΗΠΑ -

Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

Συλημένο ταφικό μνημείο σε Μεσιά -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

“Επικίνδυνο τα άνοιγμα σχολείων” -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Τρία κρούσματα, 1008 εμβολιασμοί -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Φραγγίδης: Απαλλαγή από διόδια -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Νέα κρούσματα: Λίγα αλλά …πολλά! -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Κινητοποιήσεις για τα διόδια -

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Περί τους 500 οι εμβολιασμοί -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Τρόικα: Θα πατε σε μισθους Βουλγαριας!

Σύμφωνα με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Χουντή, η τρόικα παραδέχτηκε ότι στόχος της είναι οι οι μισθοί και οι συντάξεις στην Ελλάδα να φτάσουν σε επίπεδα Βουλγαρίας και Ρουμανίας, δηλαδή στο επίπεδο των 150 ευρώ το μήνα!

Ο κ. Χουντής ζήτησε από τους εκπροσώπους της τρόικας να δεσμευτούν ότι δεν είναι σκοπός τους να φτάσουν οι μισθοί στην Ελλάδα, στο ίδιο επίπεδο με αυτό της Βουλγαρίας και την Ρουμανία, αλλά η απάντηση ήταν κάθε άλλο παρά καθησυχαστική.

Σύμφωνα με τον Έλληνα ευρωβουλευτή, “οι Ρέν, Άσμουσεν, Τόμσεν, όχι μόνο δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο να υπάρξουν και νέες θυσίες του ελληνικού λαού και νέες περικοπές στους μισθούς του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, αλλά αναγνώρισαν με απόλυτη σαφήνεια ότι η στόχευσή τους είναι να προσεγγίσει η Ελλάδα το επίπεδο των μισθών που υπάρχει στη Βουλγαρία και τη Ρουμανία»!

Οι Οικολόγοι

Σχολιάζοντας τα όσα ειπώθηκαν από την Τρόικα στην ειδική ακρόαση ενώπιον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, η συν-εκπρόσωπος Τύπου των Οικολόγων Πράσινων Ελεάννα Ιωαννίδου δήλωσε:

«Την ώρα που έχουν μειωθεί δραματικά τα εισοδήματα της πλειοψηφίας των Ελλήνων, ενώ το κόστος ζωής εξακολουθεί να αυξάνεται, δεν φαίνεται να μπαίνει πάτος στο βαρέλι της κοινωνικής αναλγησίας. Κυβέρνηση και τρόικα εμμένουν στην ίδια αναποτελεσματική συνταγή, μαλώνοντας για τη δοσολογία της, ενώ αυτό που χρειάζεται η Ελλάδα και η Ευρώπη είναι μία εναλλακτική πρόταση για κοινωνική και οικονομική βιωσιμότητα.».

Σχόλια
One Response to “Τρόικα: Θα πατε σε μισθους Βουλγαριας!”
  1. Ο/Η Λούκυ Λούκ λέει:

    Προς Τρόικα : Κι’ εσείς στον διάολο κι’ ακόμα παραπέρα… λαού θέλοντος.

Σχολιάστε