My Twitter Feed

13 Ιουλίου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Η “καραμπόλα” έφερε τραγωδία! -

Τρίτη, 12 Ιουλίου, 2022

Τσιτουρίδης: Αναγκαίες οι εκλογές -

Τρίτη, 12 Ιουλίου, 2022

Δέσμευση για το Φεστιβάλ Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιουλίου, 2022

AKE: Όλα για το νοσοκομείο μας -

Δευτέρα, 11 Ιουλίου, 2022

Προτάσεις σε Γεωργαντά για τα Φ/Β -

Δευτέρα, 11 Ιουλίου, 2022

Δράση ΝΕ ΠΑΣΟΚ στο Π. Αγιονέρι -

Δευτέρα, 11 Ιουλίου, 2022

Το δράμα μητέρας ενός παιδιού ΑμεΑ -

Κυριακή, 10 Ιουλίου, 2022

Σφοδρή η κακοκαιρία στο Ν. Κιλκίς -

Σάββατο, 9 Ιουλίου, 2022

Η “καραμπόλα” έφερε τραγωδία!

*Συλλυπητήρια από τον μητροπολίτη Βαρθολομαίο.

Από μια απίστευτη τροχαία “καραμπόλα”, που συνέβη τη νύχτα της 11ης Ιουλίου στο 62ο χιλιόμετρο της νέας εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Νέου Πετριτσίου, στη περιοχή της Δοϊράνης, έχασαν τη ζωή τους ένας 53χρονος οδηγός και ο 48χρονος συνεπιβάτης του.

Φωτό αρχείου

Το τραγικό δυστύχημα συνέβει όταν υπηρεσιακό όχημα που οδηγούσε 42χρονος αστυνομικός και στο οποίο επέβαιναν ένας 44χρονος και ένας 36χρονος, αστυνομικοί, συγκρούστηκε με διερχόμενη αγέλη άγριων ζώων (αγριογούρουνα) και εξετράπη της πορείας του. Στη συνέχεια όχημα το οποίο οδηγούσε 56χρονος αλλοδαπός και επέβαινε 50χρονη αλλοδαπή από τη Βόρεια Μακεδονία συγκρούστηκε επίσης με άγριο ζώο, εξετράπη της πορείας του ανετράπη σε παρακείμενο αγροτεμάχιο. Ενώ αμέσως μετά όχημα που οδηγούσε 53χρονος ημεδαπός και επέβαινε 48χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε με το υπηρεσιακό όχημα.

Αποτέλεσμα αυτών των συγκρούσεων ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 53χρονου οδηγού, και του 48χρονου συνεπιβάτη, που ήταν εθνοφύλακες και κατάγονταν από τη Πλαγιά και τη Κορομηλιά, αντίστοιχα, καθώς και ο τραυματισμός των τριών αστυνομικών και της 50χρονης αλλοδαπής. Να σημειωθεί ότι το πρώτο από τα τραγικά θύματα ήταν πατέρας πέντε παιδιών!

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κιλκίς.

Συλλυπητήρια του μητροπολίτη Βαρθολομαίο

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου
κ. Βαρθολομαίος ενώνει την καρδιακή προσευχή του με τους συγγενείς των θυμάτων του τραγικού ατυχήματος στην περιοχή της Δοϊράνης και εύχεται υπέρ αναπαύσεως των ψυχών του Γεωργίου και του Κωνσταντίνου.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Βαρθολομαίος στην οδύνη των δύο κοινοτήτων της Πλαγιάς και της Κορομηλιάς προτάσσει τη δύναμη, την αγάπη και τη χάρη της προσευχής ώστε εξ Ύψους να δοθεί παρηγορία στους συγγενείς των θυμάτων καθώς και στους νοσηλευομένους από το τραγικό ατύχημα και παρακαλεί τις αρμόδιες αρχές να αναλάβουν τα κατάλληλα μέτρα ώστε να μην ξανασυμβεί κάποιο παρόμοιο ατύχημα, αν και στην περιοχή μας κατ’ επανάληψη έχουν παρατηρηθεί ανάλογα θλιβερά γεγονότα.

Τέλος ανακοινώνεται ότι θα παραστεί εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου στις Εξόδιες Ακολουθίες των θυμάτων και ο Σεβασμιώτατος κ. Βαρθολομαίος θα τελέσει τρισάγιο επί των μνημάτων των θυμάτων την 21η Ιουλίου ε. έ.

Σχολιάστε