My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Τριπλό μεταγραφικό “χτύπημα”

kilkisiakos_logoΒάσει του προγραμματισμού του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Ο. Κιλκισιακού, σε συνεννόηση πάντα με τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Σημαιοφορίδη, δίνοντας το βάρος στους ποδοσφαιριστές του Νομού Κιλκίς που έχουν τις δυνατότητες να σταθούν στην Γ΄ Εθνική και τον Κιλκισιακό, η διοίκηση προχώρησε στις μετεγγραφές των Αλέξανδρου Καρανδρέα, Κυριάκου Αϊβαζίδη και Σάββα Ηλιάδη. Φυσικά έπεται συνέχεια με Κιλκισιώτες ποδοσφαιριστές, αλλά και με παίκτες με εμπειρία σε Super League και Football League.

Ο Αλέξανδρος Καρανδρέας είναι 22 ετών, και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Αγωνίστηκε στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης και στην ΑΕΠ Ηρακλής, ενώ την περσινή αγωνιστική περίοδο είχε 17 συμμετοχές και τέσσερα τέρματα με την φανέλα της Δόξας Χέρσου.

Ο Κυριάκος Αϊβαζίδης είναι 22 ετών, αγωνίζεται στην επιθετική γραμμή, και έχει αγωνιστεί στη Δόξα Καμπάνη, στον Αλέξανδρο Κιλκίς, στον Ατρόμητο Παλαιού Αγιονερίου, ενώ τα τρία τελευταία χρόνια έπαιξε στην Δόξα Χέρσου στην οποία διετέλεσε και αρχηγός. Την περσινή αγωνιστική περίοδο είχε 18 συμμετοχές και 10 τέρματα.

Ο Σάββας Ηλιάδης είναι 25 ετών και αγωνίζεται ως μεσοαμυντικός. Έχει αγωνιστεί σε Αετό Κορωνούδας, ΠΑΟΝΕ Επταλόφου, Εθνικό Νέου Αγιονερίου, ενώ πέρσι ως αρχηγός του Μέγα Αλέξανδρου Βαφειοχωρίου αναδείχθηκε πρωταθλητής στην ΕΠΣ Κιλκίς.

Σχολιάστε