My Twitter Feed

31 Δεκεμβρίου, 2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Τρελή καταδίωξη λαθρέμπορου σε δρόμους του Κιλκίς

astynomiaΆναυδοι έμειναν όσοι κυκλοφορούσαν σε δρόμους του Κιλκίς προχθές Σάββατο, την ώρα που εξελίσσονταν μια τρελή καταδίωξη ενός λαθρέμπορου!

Η ξέφρενη καταδίωξη  ενός υπόπτου για διακίνηση  λαθραίων εμπορευμάτων ξεκίνησε όταν αστυνομικοί της Ασφαλείας προσπάθησαν να τον σταματήσουν για έλεγχο, αλλά αυτός που  σε φυγή με το αυτοκίνητο του. Ο 47χρονος  Έλληνας οδηγός προσπάθησε να  ξεφύγει με ριψοκίνδυνους ελιγμούς, ενώ ταυτόχρονα πετούσε από  το παράθυρο σακούλες με λαθραία πακέτα τσιγάρων!

Τελικά, οι αστυνομικοί τον εγκλώβισαν, τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν, ενώ απ`τους δρόμους όπου κινήθηκε, μάζεψαν το 112 πακέτα τσιγάρων διαφόρων μαρκών χωρίς ταινία ασφαλείας, τα οποία είχε πετάξει κατά τη διάρκεια της καταδίωξης!

Από  την έρευνα που ακολούθησε  στο σπίτι του 47χρονου λαθρέμπορου, διαπιστώθηκε ότι διακινούσε και λαθραία οινοπνευματώδη ποτά! Συνολικά,  βρέθηκαν 124 φιάλες για τις οποίες δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι δασμοί και φόροι.

Τσιγάρα και ποτά κατασχέθηκαν και θα σταλούν στο Α΄ και το ΣΤ΄ Τελωνείο Θεσσαλονίκης, ενώ ο 47χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.

Σχολιάστε