My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Τρεις Έλληνες στα ημιτελικά

Τρεις ελληνικές νίκες περιλάμβανε το μενού χθες στο Κιλκίς και τοπικό U16 τουρνουά Kilkis Cup της 3ης κατηγορίας της ΕΤΑ, με τρεις Έλληνες αθλητές να παίρνουν από ένα εισιτήριο για τα ημιτελικά των μονών σε αγόρια και κορίτσια. Ο λόγος για τους Δημήτρη Σκαλιδάκη (φωτογραφία), Μάρθα Ματούλα και Ασπασία Αυγέρη, που κρατούν ζωντανό το όνειρο για ελληνικό τίτλο στο απλό λίγες μέρες πριν το πέσιμο της αυλαίας.

Στο ταμπλό των αγοριών, ο Δημήτρης Σκαλιδάκης ήταν ο νικητής του ελληνικού “εμφυλίου”, επικρατώντας με 6-3, 6-3 του Στέλιου Περδικογιάννη και εξασφάλισε το μοναδικό εισιτήριο των ημιτελικών που κατέληξε σε εκπρόσωπό μας. Μετά από σπουδαία εμφάνιση και μια πολύ μεγάλη μάχη, ο Γιώργος Παπαγεωργίου τελικά ηττήθηκε από τον Κύπριο Ανδρέα Αραβή, Νο1 του ταμπλό, με 2-6, 6-1, 6-4.

Ο τελευταίος θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον Νο4 στο ταμπλό Ρώσο, Nikita Kostikov, ο οποίος είχε ένα επίσης κλειστό παιχνίδι με τον Μίνο Κίμων Σταύρακα. Ο νεαρός Έλληνας είχε εντυπωσιακή πορεία στο Κιλκίς ξεκινώντας από τα προκριματικά, όμως ηττήθηκε τελικά από τον Kostikov με 6-4, 6-3. Ήττα και για τον Κωνσταντίνο Λαζαρίδη, που δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ισπανού Alvaro Verdu, χάνοντας με 6-4, 6-4.

Στα κορίτσια δύο θα είναι οι ημιφιναλίστ που θα εκπροσωπήσουν τα ελληνικά χρώματα στα σημερινά παιχνίδια, οι Μάρθα Ματούλα και Ασπασία Αυγέρη. Η πρώτη, Νο3 στο ταμπλό, απέκλεισε την Κύπρια Άντρη Τσαγγαρίδου 4-6, 6-3, 6-4, ενώ η Ασπασία κέρδισε με 6-4, 6-4 τη Ρωσίδα Taisia Bezrukova και θα αντιμετωπίσει στις “4” τη Ρουμάνα (Νο2) Oana Gavrila. Δύσκολο έργο θα έχει και η Μάρθα, που θα παίξει με την κορυφαία του ταμπλό, τη Μολδαβή Ana Testemitanu.

Ακόμα καλύτερα είναι τα νέα από τα διπλά των κοριτσιών, όπου μετά και το τέλος των χθεσινών αγώνων εξασφαλίστηκε ο πρώτος ελληνικός τίτλος. Οι Αλίκη Καπελά και Ρεγγίνα Σωτηροπούλου απέκλεισαν τις Νο1 στο ταμπλό Μολδαβές Daria Matveeva και Ana Testemitanu και προκρίθηκαν στα ημιτελικά όπου θα συναντήσουν τις Μάρθα Ματούλα και Ελένη Σαμαρά. Στον άλλον ημιτελικό θα αναμετρηθούν οι Ασπασία Αυγέρη και Κωνσταντίνα Καρκάνη με τις Κατερίνα Κωτσάκη και Άντρη Τσαγγαρίδου.

tennisnews.gr

Σχολιάστε