My Twitter Feed

9 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Το χαμόγελο της προσφοράς

kilkisiakosΣε μια κίνηση με την οποία δείχνει για ακόμα μια φορά το κοινωνικό της πρόσωπο προχώρησε η διοίκηση του Κιλκισιακού. Οι ιθύνοντες των «κυανέρυθρων» ήρθαν σε συμφωνία με το «Χαμόγελο του Παιδιού» προκειμένου τα χρήματα που θα μαζευτούν  στο εντός έδρας παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής με τον Διγενή Λακκώματος να δοθούν στην οργάνωση.

Για το λόγο αυτό έξω από το γήπεδο θα τοποθετηθούν κουμπαράδες, προκειμένου όποιος επιθυμεί να συνεισφέρει οικονομικά. Παράλληλα η διοίκηση του συλλόγου του Κιλκίς πέρα από τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, αναμένεται να συγκεντρώσει κι αυτή από την πλευρά της ένα σεβαστό ποσό το οποίο και θα δοθεί στους ανθρώπους του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Στα αγωνιστικά η προετοιμασία της ομάδας για το εκτός έδρας παιχνίδι με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, μπαίνει στην τελική της ευθεία. Ο τεχνικός της ομάδας του Κιλκίς Γιώργος Σημαιοφορίδης, δεν μπορεί να υπολογίζει στς υπηρεσίες του Τριαντάφυλλου Σαββίδη που παρότι επιστρέφει από τον τραυματισμό του ακολουθεί θεραπεία στους κοιλιακούς και παράλληλα ατομικό πρόγραμμα. Αντίθετα στη διάθεσή του τέθηκε ο Μανώλης Μπαντής που είχε μείνει εκτός για λόγους ξεκούρασης.

gazzetta.gr

Σχολιάστε