My Twitter Feed

18 Ιουνίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

TV και για τα 31 “λευκά” χωριά -

Πέμπτη, 17 Ιουνίου, 2021

Ατέρμων: Συνεργασία με Βαλένθια! -

Πέμπτη, 17 Ιουνίου, 2021

Συλλαλητήριο κατά “αντεργατικού ν/σ” -

Πέμπτη, 17 Ιουνίου, 2021

Κιλκίς: Ένταξη δυο νέων σχολείων -

Τετάρτη, 16 Ιουνίου, 2021

Συνεργασία για ένταξη έργων -

Τετάρτη, 16 Ιουνίου, 2021

“Πρωτοφανής λαθροχειρία στο ΔΣ” -

Τετάρτη, 16 Ιουνίου, 2021

Καταγραφή προβλημάτων Παιονίας -

Τετάρτη, 16 Ιουνίου, 2021

Νομιμοποίηση κατάργησης 8ωρου -

Τρίτη, 15 Ιουνίου, 2021

Το φάντασμα του κομμουνισμού!

Του Τάσου Παππά.


Το φάντασμα του κομμουνισμού απειλεί τον πλανήτη; Μην βιαστείτε να απορρίψετε την ιδέα, επειδή τα καθεστώτα που ισχυρίζονταν ότι ήταν κομμουνιστικά δεν υπάρχουν πια. Για πολλούς Δεξιούς ηγέτες αυτό το φάντασμα ζει και βασιλεύει και πρέπει να εξοντωθεί πριν κερδίσει τις ψυχές των ανθρώπων και καταστρέψει τη δημοκρατία.

Η ηττημένη στις εκλογές του Περού Φουχιμόρι, δεν θέλει να παραδεχτεί την ήττα της, αμφισβητεί το εκλογικό αποτέλεσμα και υποστηρίζει ότι η παγκόσμια Αριστερά επιχειρεί να διαστρεβλώσει τη λαϊκή βούληση.

Στο ίδιο μήκος κύματος ο Τράμπ που αποκαλεί τους «Δημοκρατικούς» αριστερούς και φίλους του κομμουνισμού, ο Νετανιάχου που πιστεύει ότι η νέα κυβέρνηση του Ισραήλ με επικεφαλής έναν ακροδεξιό είναι αριστερή, άρα και επικίνδυνη, ο φασίστας Μπολσονάρο της Βραζιλίας που θεωρεί ότι όποιος διαφωνεί με τις εγκληματικές πολιτικές του είναι κομμουνιστής και πρέπει να αντιμετωπιστεί με τη βία, αλλά και η εγχώρια Δεξιά αν θυμηθούμε πως χαρακτήριζαν κορυφαία στελέχη της τον ΣΥΡΙΖΑ (συμμορία άπλυτων αριστεριστών) και με ποιους συνέκριναν τον Τσίπρα (Κιμ Γιονγκ Ιλ, Πόλ Πότ, Τσαουσέσκου).

Τι συνδέει όλους αυτούς εκτός από τον χυδαίο αντικομμουνισμό;

Μα είναι όλοι, οι ίδιοι ή οι παρατάξεις τους, βουτηγμένοι (ες) μέχρι τα φρύδια στη διαφθορά. Δεν φοβούνται τον κομμουνισμό. Φοβούνται μήπως γίνει η στραβή και βρεθούν στο εδώλιο του κατηγορουμένου και από κει στις φυλακές. Ελπίζουν ωστόσο πως το σύστημα που τούς στήριξε για να εξουδετερωθούν οι διαμαρτυρόμενοι πληβείοι, δεν θα είναι τόσο αυστηρό ούτε μ’ αυτούς ούτε με τα κόμματα τους και δεν θα ξεχάσει τη συνεισφορά τους στον αγώνα υπέρ των φιλελεύθερων (ευφημισμός) ολιγαρχιών.

Άρθρο στην ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Σχολιάστε