My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Το στίγμα του Κινήματος Αλλαγής

Το πολιτικό στίγμα του νέου φορέα της κεντροαριστεράς περιγράφηκε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη στο Επιμελητήριο Κιλκίς από τη ΝΕ του Κινήματος Αλλαγής (ΚΑ).

Όπως είπε το στέλεχος της παράταξης, Νάντια Γιαννακοπούλου, στρατηγικός αντίπαλος του ΚΑ είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αναφερόμενη στη συνέχεια στη ΝΔ την χαρακτήρισε “ιστορικό αντίπαλο” όσο αφορά τις συντηρητικές πολιτικές της.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έταξε μεταξωτές κορδέλες και διέψευσε τους προοδευτικούς πολίτες, ενώ η ΝΔ δεν έχει να προτείνει τίποτα για την έξοδο από τη κρίση, τονίστηκε στην εκδήλωση.

“Οι πολίτες με τη συμμετοχή τους στην εκλογή του προέδρου του ΚΑ έδωσαν εντολή να συνεχίσουμε τη πολιτική που ακολουθούμε τα τελευταία χρόνια για αυτόνομη πολιτική πορεία”, υπογραμμίστηκε.

Οι ομιλητές Παύλος Σιλβιστόπουλος και Ανέστης Τελλίδης επεσήμαναν ότι ο νέος φορέας πρέπει να ενώσει όλες τις δυνάμεις της σοσιαλδημοκρατίας, της κεντροαριστεράς και του μεταρρυθμιστικού κέντρου, ενώ εκφράστηκε η αισιοδοξία ότι το Κ.Α. θα καταστεί πρωταγωνιστικός παράγοντας της πολιτικής ζωής.

Την ίδια ημέρα πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις σε παραγωγικές μονάδες και φορείς, ενώ υπήρξε και συνάντηση με τον πρόεδρο του επιμελητηρίου Π. Τονικίδη στο γραφείο του.

Δείτε στιγμιότυπα από την εκδήλωση σε βίντεο τουgnomikilkis.blogspot.gr

Σχολιάστε