My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Το Νοσοκομείο κι ο Άδωνις

goymenissa-nosokomeio2Tο Νοσοκομείο Γουμένισσας “δεν πρόκειται να κλείσει αλλά αντίθετα θα επανδρωθεί σε μικρό χρονικό διάστημα με ιατρικό και λοιπό προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων στις οποίες υπάρχει έλλειψη” κι επίσης “θα μετατραπούν 10 κλίνες, από τις ήδη υπάρχουσες, σε χρονίων παθήσεων”, αναφέρει το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Γουμένισσας σε ανακοίνωση που εξέδωσε μ` αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, στο Ίδρυμα.

Η ανακοίνωση:

Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 16 μμ επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Γουμένισσας ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης. Το σωματείο υποδέχθηκε τον υπουργό μαζί με όλους τους φορείς. Αφού ξεναγήθηκε στους χώρους του νοσοκομείου και στους θαλάμους των ασθενών, κατευθύνθηκε στο γραφείο του διοικητή.

Εκεί συζητήθηκαν τα θέματα που αφορούν την λειτουργία του Νοσοκομείου, το έργο που επιτελείται τα διάφορα προβλήματα που περιμένουν τη λύση του.

 

Ο πρόεδρος του Σωματείου Παπαλέξης Ξενοφών, παρουσίασε την εικόνα του Νοσοκομείου όπως είναι σήμερα, με τις ελλείψεις του ιατρικού προσωπικού (παιδίατρου, ακτινολόγου, ορθοπεδικού), τις μετακινήσεις γυναικολόγου, καρδιολόγου και χειρουργών στο Νοσοκομείο Κιλκίς και την επικείμενη συνταξιοδότηση του μοναδικού αναισθησιολόγου.

 

Επίσης την έλλειψη τραυματιοφορέων και την μη κάλυψη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τα έκτακτα περιστατικά του δήμου Παιονίας ως αποτέλεσμα να κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές και τη μεγάλη ταλαιπωρία των πολιτών της Παιονίας στις δύσκολα οικονομικές εποχές που διανύουμε.

 

Στη συνέχεια ο Υπουργός δήλωσε ότι το Νοσοκομείο δεν πρόκειται να κλείσει αλλά αντίθετα θα επανδρωθεί σε μικρό χρονικό διάστημα με ιατρικό και λοιπό προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων στις οποίες υπάρχει έλλειψη. Τέλος ότι θα μετατραπούν 10 κλίνες, από τις ήδη υπάρχουσες, σε χρονίων παθήσεων.Αυτό θα ισχυροποιήσει την παραμονή του Νοσοκομείου καθώς και τα οικονομικά του.”

Σχολιάστε