My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Το μεγάλο μας τσίρκο

pame louketoΠάμε Λουκέτο- Του Λάκη Μπέλλου

Κάτι πρέπει να γίνει και να αξιοποιήσουμε αυτή την απίστευτη προανακριτική επιτροπή, το μεγάλο μας τσίρκο. Το «Πάμε Λουκέτο» παραθέτει 10 προτάσεις που πρέπει να γίνουν όλες αποδεκτές.

1. Να γίνουν πολλές ακόμη προανακριτικές επιτροπές για άλλες υποθέσεις να μη χάσουμε το θέαμα. Μετά τη λίστα Λαγκάρντ να στείλουμε εκεί και άλλες υποθέσεις σκανδάλων, που δόξα τω Θεώ έχουμε μπόλικες. Από εξοπλισμούς μέχρι υπογραφές Μνημονίων κ.λπ. Να είναι το νέο Γουδί.

2. Η σύνθεση να είναι ακριβώς η ίδια. Η χημεία της είναι υπέροχη. Υπάρχουν και μερικοί σοβαροί, αλλά περισσεύουν τα νούμερα και οι καραγκιόζηδες. Συγγνώμη, ανακαλώ τις λέξεις «και οι».

3. Να στείλουμε την επιτροπή σε ξένες χώρες. Ολες αντιμετωπίζουν προβλήματα διαφθοράς και μετά τα όσα έχουν ακούσει θα μας τα σκάσουν χοντρά. Θα ξεχρεώσουμε δύο και τρεις φορές.

4. Να δώσει όμως περιορισμένο αριθμό παραστάσεων. Μόνο 40, όπως το τσίρκο Μεντράνο ή το «Θα σε πάρω να φύγουμε» στο θέατρο Μπάντμιντον.

5. Εννοείται ότι πρέπει να δεκαπλασιαστεί η αποζημίωση που παίρνουν τα μέλη της για τα όσα προσφέρουν στον ελληνικό λαό σε αυτές τις εποχές. Πρώτη φορά μέσα στην κρίση, κυκλοφορούσαν χθες στον δρόμο άνθρωποι που χαμογελούσαν σκεπτόμενοι τους διαλόγους της ιστορικής συνεδρίασης της 4ης Απριλίου.

6. Αλλοι βέβαια ήταν εξοργισμένοι και έλεγαν να παραπεμφθούν σε προανακριτική επιτροπή, που να την αποτελούν όμως οι ίδιοι. Αλλοι επίσης έλεγαν να πάνε «αλλού», αλλά δεν σας αποκαλύπτω τις ακριβείς λέξεις για λόγους σεμνοτυφίας και ακαταλληλότητας των φράσεων.

7. Να κηρυχθεί ένοχος επί εσχάτη προδοσία ο Β. Μεϊμαράκης και όσοι άλλοι δεν επιτρέπουν τη ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση. Εις θάνατον όλοι.

8. Οι πρωταγωνιστές σε αυτό το υπέροχο σόου να γίνουν αγάλματα, να τα βλέπουμε και να τα θυμόμαστε στο βάθος των αιώνων, αμήν. Να περνάμε να τα φτύνουμε για να μην τα ματιάσουμε.

9. Να επεκταθεί το μέτρο των γκεστ σταρ μαρτύρων. Είδαμε πόση επιτυχία είχε ο Βενιζέλος. Κανένας δεν μπορεί να διανοηθεί τι θα γίνει όταν παρουσιαστεί ο Γιώργος. Που έτσι και αλλιώς έχει αποφασίσει να υπονομεύσει την επιτροπή και να εμφανιστεί με κανό.

10. Βέβαια τα μέλη της προανακριτικής επιτροπής να αξιοποιήσουν την παταγώδη επιτυχία τους. Να μείνουν όπως είναι ενωμένοι και να κάνουν ένα δικό τους κόμμα που θα σαρώσει στις εκλογές. Ποιος δεν θα ψηφίσει ΠΡΟ. ΕΠΙ;

………………………………………………………………..

Οχι ποτήρια στην προανακριτική. Πιάτα για να σπάει ο Κασιδιάρης.

………………………………………………………………

Γούντι Αλεν: «Βίκυ – Σταμάτη – Αθήνα»

Ερχεται ο Γούντι Αλεν για να γυρίσει ταινία στην Αθήνα. Θα την ονομάσει «Βίκυ – Σταμάτη- Αθήνα». Εξασφαλίσαμε και τις ατάκες του κορυφαίου κωμικού για την Ελλάδα, που θα δούμε στο φιλμ.

 

Οι γονείς του δεν συμπαθούσαν ιδιαίτερα τον Σαμαρά. Οταν ήταν μικρός, του έβαλαν ένα αρκουδάκι στην κούνια του. Ζωντανό.

 

Οταν οι γονείς του Βενιζέλου κατάλαβαν ότι τον είχαν απαγάγει, έδρασαν αμέσως: έβαλαν ενοικιαστήριο στο δωμάτιό του.

 

Οταν είδαν οι γονείς του Αδωνι Γεωργιάδη το βρέφος, πυροβόλησαν τον πελαργό.

 

Παπανδρέου: Λεφτά σε μουά.

 

Ο Καραμανλής πάσχει από σπάνια αρρώστια. Νεανική άνοια.

 

Η χρεοκοπία είναι σαν τον βιασμό. Αν δεν μπορείς να την αποφύγεις, απόλαυσέ την.

 

Πρέπει να είμαι στα όρια της εξαθλίωσης. Οταν πήγα στο σούπερ μάρκετ με οδήγησαν αμέσως στο σημείο που αφήνουν τα τρόφιμα οι φιλάνθρωποι.

 

Επαιρνα 1.292 ευρώ και τώρα με τις περικοπές παίρνω 292. Τουλάχιστον κερδίζω στον λήγοντα.

 

Πιστεύω στη μετά χρεοκοπία ζωή.

 

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου τον τελευταίο μήνα άνοιξε μια φορά το στόμα. Το άνοιξε στις 4 Μαρτίου και το έκλεισε στις 29 Μαρτίου.

 

Αν ο θεός ήξερε ότι θα υπάρχει ΔΕΗ, δεν θα έλεγε «Γεννηθήτω φως».

 

Εβαλα χρονοδιακόπτη στο ψυγείο, να ανοίγει σαν τα ταμεία της τράπεζας. Από τότε με έκλεψαν 5 πέντε φορές.

 

Η Βίκυ Σταμάτη ζήτησε τα βραχιολάκια να είναι «Καίσαρης».

 

Μην απελπίζεστε ποτέ. Να είστε αισιόδοξοι. Ακόμα και ο Βενιζέλος κάθισε σταυροπόδι.

…………………………………………………………………………..

Οι τέσσερις απόπειρες κατά Καραμανλή

Επανήλθε το θέμα του σχεδίου απόπειρας δολοφονίας του Κ. Καραμανλή, σε συνδυασμό με τις υποκλοπές στα τηλέφωνά του.Οι τρόποι απόπειρας δολοφονίας που επιχειρήθηκαν κατά του πρώην πρωθυπουργού είναι οι εξής:

Πρώτος τρόπος: Με ένα εκρηκτικό «κοκτέιλ» φαγητών σε ταβέρνα. Θα ήταν ιδιαίτερα καλομαγειρεμένα και δεν θα μπορούσε να αντισταθεί στον γαστριμαργικό πειρασμό ο Καραμανλής. Ετσι θα καθάριζε το ένα πιάτο μετά το άλλο, μέχρι πραγματικού σκασμού. Φρόντιζαν μάλιστα να απομακρύνουν τους άλλους πελάτες από τα τραπέζια δίπλα, για να μην έχουν παράπλευρα θύματα. Το σχέδιο απέτυχε, γιατί έπειτα από κάποια πιάτα, τινάχτηκαν τα κουμπιά από το πουκάμισό του και αποσυμπιέστηκε η κατάσταση.

Δεύτερος τρόπος: Εκτέλεση με χαλασμένα και διαβρωμένα κοντοσούβλια, σπληνάντερα, λουκάνικα, μπιφτέκια του Μουγκού κ.λπ. Το σχέδιο πάλι απέτυχε, γιατί έβαζε πάντα τον Αντώναρο να δοκιμάζει, ο οποίος με την πρώτη μπουκιά έπαθε δηλητηρίαση και έτσι γλίτωσε ο Καραμανλής.

Τρίτος τρόπος: Του την είχαν στήσει έξω από το σπίτι του στη Ραφήνα, τη στιγμή που θα πήγαινε προς την Αθήνα. Ο Καραμανλής όμως βαριόταν να πάει στο Μαξίμου και έκανε 19 μέρες να βγει έξω και έτσι αυτοί που τον παρακολουθούσαν τόσες μέρες, άφησαν εκεί τα κόκαλά τους.

Τέταρτος τρόπος: Του έστειλαν με δέμα ένα πλέι στέισον, συνδεμένο με εκρηκτικό μηχανισμό. Βρήκε όμως τον τρόπο στην πίστα που άνοιξε να το απενεργοποιήσει.

Αυτοί είναι οι σατανικοί τρόποι καθαρίσματος του Καραμανλή και αποκαλύπτουμε επιπροσθέτως ότι πράγματι είχαν παγιδεύσει τα τηλέφωνά του. Ο Κωστάκης όμως είναι γάτα και κατάλαβε τι γινόταν. Γι’ αυτό δεν μιλούσε καθόλου στο τηλέφωνο επί 5 χρόνια και δεν έσπαγε τη σιωπή του με τίποτα. Αργότερα αυτή τη σιωπή τη μετέφερε και στην καθημερινή του ζωή και τη διατηρεί μέχρι σήμερα.

…………………………………………………………………………

TWITTER ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΝΤ. ΣΑΜΑΡΑΣ @anaptyxiakias

Βρήκαμε τεράστια κοιτάσματα ανάπτυξης. Δεν έχουμε πού να τη βάλουμε. Τέσσερα τρισεκατομμύρια βαρέλια.

 

Γ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ @troikanos

Απόψε στο εκκλησάκι του μεγάρου Μαξίμου θα γίνει η επίσημη βάφτιση του χαρατσιού σε «Ενιαίο Φόρο Ακινήτων». Καλεσμένοι όλοι. Εχω φοβερά σταυρουδάκια και φοβερές μπομπονιέρες

 

Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ @Columbia

Δεν θα πάω στην προανακριτική. Την κάλεσα στο Κολούμπια να δώσω διάλεξη για τη λίστα Λαγκάρντ.

 

Ν. ΔΕΝΔΙΑΣ @vraxiolakias

Με τις νέες διατάξεις τα βραχιολάκια δεν θα τα φοράνε έξω οι κρατούμενοι, αλλά οι μέσα για να βλέπουμε ποιοι την κοπανάνε.

 

ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ @stayropodi

Εγκυμονώ κεφτεδάκια.

 

Φ. ΚΟΥΒΕΛΗΣ @kolotoumpakias

Να σας πω κάτι ευχάριστο. Στην επόμενη σύσκεψη αρχηγών θα βάλω «κόκκινη γραμμή».

 

Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ @gardoumpakias

Χθες το βράδυ δολοφόνησα 5 κιλά παϊδάκια.

 

ΑΝΤ. ΣΑΜΑΡΑΣ @love_merkel

Το μυαλό μου είναι συνέχεια στην Ντόιτσε Μπάνκ που χρεοκοπεί. Τι τραβάς κι εσύ, Ανγκελα!

 

Γ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ @mega_love

Δεν κατάλαβα που παραξενεύτηκαν μερικοί που παρουσίασα το βιβλίο του Πρετεντέρη. Τη Δευτέρα παρουσιάζω της Τρέμη και την Τρίτη του Μπάμπη Παπαδημητρίου!

 

ΧΡ. ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ @proedrakias

Ούτε στην Ουγκάντα αυτά που κάνω

 

ΗΛ. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ @fasistakias

Ακούς εκεί να μου πει «ρε φασίστα» ο χοντρός! Ακου εκεί «ρε»!

 

Γ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ @mousitsa

Λαμπάδα να μου ανάψετε. Αν δεν πήγαινα να καλύψω τις ξαδέρφες, θα βλέπατε όλο αυτό το σόου;

 

Γ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ @love_troika

Εχω σιχαθεί την πολιτική και τους Ελληνες πολιτικούς. Ευτυχώς που έρχεται η τρόικα και συζητάω με κάποιους σωστούς ανθρώπους.

 

ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ @stayropodi

Το σταυροπόδι δεν είναι τίποτα. Την επόμενη φορά θα βάλω τα πόδια μου στους ώμους.

 

Γ. ΒΡΟΥΤΣΗΣ @anergiakias

Ευκαιρία είναι τώρα που τους κάναμε να ασχολούνται με την προανακριτική, να φτάσουμε τον κατώτατο στα 175. Στη Βουλγαρία 75 ευρώ. Ανέβηκε.

efsyn.gr

Σχολιάστε