My Twitter Feed

8 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Μέσα ατομικής προστασίας σε ΓΝΚ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Το Μέγαρο δεν πάει πρ. λύκειο

(Βίντεο). Η μετατροπή του πρώην Εκκλησιαστικού Λυκείου Κιλκίς σε Δικαστικό Μέγαρο ναυαγεί επειδή η δαπάνη για τις απαραίτητες κτιριακές παρεμβάσεις υπολογίστηκαν σε 800.000 – 1.000.000 ευρώ, από την υπηρεσία Κτιριακές Υποδομές (ΚΤΥΠ), που διαδέχτηκε τη γνωστή μας ΘΕΜΙΣ Κατασκευαστική.

“Το ποσό είναι απαγορευτικό για να εγκριθεί από τον υπουργό οποιασδήποτε κυβέρνησης”, είπε ο Σταύρος Κοντονής, απαντώντας χθες Δευτέρα στη Βουλή σε επίκαιρη ερώτηση του Γιώργου Γεωργαντά.

Πάντως, ο βουλευτής Κιλκίς είπε ότι η εκτίμηση των μηχανικών της Μητρόπολης, στη οποία ανήκει το κτίριο, κάνουν λόγο για κόστος 80 χιλ. ευρώ, το οποίο προτίθεται να καλύψει η ίδια η Μητρόπολη. Ως εκ τούτου, ζήτησε από τον κ. Κοντονή να επανεξεταστεί η εν λόγω λύση.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης, συμφωνώντας ότι η κατάσταση στο Κιλκίς όσον αφορά τους χώρους απονομής Δικαιοσύνης είναι από τις χειρότερες στη χώρα, απέδωσε ευθύνες στις προηγούμενες κυβερνήσεις για παρατεταμένη εγκατάλειψη του θέματος ιδίως κατά τη περίοδο που υπήρχε η οικονομική δυνατότητα.

Το θέμα του Δικαστικού Μεγάρου θα αποτελέσει αντικείμενο της επίσκεψης που θα πραγματοποιήσει μέσα στο επόμενο τρίμηνο στο Κιλκίς ο κ. Κοντονής, όπως ο ίδιος δεσμεύτηκε στη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή.

Δείτε το βίντεο της συζήτησης στη Βουλή, για Δικαστικό Μέγαρο και Ειρηνοδικείο Κιλκίς:

Σχολιάστε