My Twitter Feed

6 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 50 έκτακτες προσλήψεις -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Το ΛΕ Κιλκίς ανέστειλε τη λειτουργία του

Από το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

“Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς κατά τη διάρκεια της άνοιξης, και συγκεκριμένα του πρώτου κύματος της πανδημίας του covid-19, σεβόμενο τις οδηγίες και τα μέτρα προστασίας, τέθηκε σε αναστολή λειτουργίας και επανήλθε τον Οκτώβριο, τηρώντας αυστηρό πρωτόκολλο μέτρων προστασίας, για την ασφάλεια μικρών και μεγάλων μας χορευτών.

Είχαμε τη χαρά, τόσο οι μικροί όσο και οι μεγάλοι μας χορευτές να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της επανέναρξης λειτουργίας μας και αποδείξαμε όλοι μαζί, ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες. Προσαρμοστήκαμε λοιπόν στις νέες συνθήκες, τηρώντας αυστηρό πρωτόκολλο των μέτρων προστασίας.

Για ακόμη μια φορά, ήρθε η στιγμή να αποδείξουμε ότι μπορούμε και πάλι να τα καταφέρουμε όλοι μαζί. Όσο πιο πιστά τηρήσουμε τα νέα μέτρα, τόσο πιο σύντομα θα ξαναβρεθούμε στον ίδιο κύκλο. Μπορεί και πάλι να χορεύουμε ελεύθερα. Θα είμαστε όμως μαζί και πάνω απ’ όλα ΑΣΦΑΛΕΙΣ. Άλλωστε το αποδείξαμε. Τηρώντας αυστηρό πρωτόκολλο, παρείχαμε ασφάλεια και προστασία για μικρούς και μεγάλους και έτσι καταφέραμε να χορεύουμε ασφαλείς και συγχρόνως αποφύγαμε την εμφάνιση κρούσματος στο Λ.Ε.Κ.

Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς υλοποιώντας τα νέα μέτρα αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του covid-19, όπως αυτά έχουν ληφθεί και εξειδικευθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και τα συναρμόδια Υπουργεία, ανακοινώνει προς όλα τα μέλη του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς, ότι από Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020 αναστέλλεται η λειτουργία των τμημάτων εκμάθησης παραδοσιακών χορών (Κιλκίς και Πολυκάστρου).

Για ό,τι νεότερο σχετικά με τις ενέργειες του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς, η ενημέρωση θα είναι άμεση προς όλα τα μέλη του.

Είμαστε πανέτοιμοι να ανταμώσουμε και πάλι.

#ΜένουμεΑσφαλείς#ΠροστατεύουμεΤηνΚοινωνία”

Σχολιάστε