My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Το ΚΚΕ για το κλιμάκιο ΚΙΝΑΛ

Με αφορμή την παρουσία κλιμακίου του ΚΙΝΑΛ στο Κιλκίς, η ΤΕ του ΚΚΕ προέβη στο ακόλουθο σχόλιο:

“Οι υποψήφιοι και τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ, κατά την παρουσία τους στο Κιλκίς, μίλησαν σαν να μην έχουν κυβερνήσει αυτή τη χώρα, σαν να μην έχουν ευθύνες για τη διάλυση των κοινωνικών δικαιωμάτων και τη φτωχοποίηση του λαού, σαν να μην έχουν ψηφίσει μνημόνια μαζί με τη ΝΔ και το ΣΥΡΙΖΑ.

Ακόμα και τώρα, μόλις πριν δυο μέρες, ψήφισαν μαζί με το ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ την προκλητική ρύθμιση υπέρ της «εθελοντικής εισφοράς των εφοπλιστών», την ώρα που οι λαϊκές – εργατικές οικογένειες τσακίζονται καθημερινά από τους άμεσους και έμμεσους φόρους.

Έχουν κοινούς στρατηγικούς στόχους και κοινά οράματα με την κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση. Γι’ αυτό και είναι έτοιμοι να στηρίξουν οποιοδήποτε επόμενο κυβερνητικό σχήμα που θα συνεχίσει να ξεζουμίζει το λαό, είτε με το ΣΥΡΙΖΑ, είτε με τη ΝΔ, παρά τις όποιες μεταξύ τους ψευτοαντιπαραθέσεις και ψευτοδιλήμματα. Αυτή μπορεί να είναι η μόνη τους προσφορά και χρησιμότητα.

Το πραγματικό δίλημμα, σήμερα, είναι αν θα συνεχίσει ο λαός στο γνώριμο αντιλαϊκό δρόμο ή θα κάνει βήμα στην κατεύθυνση της αντεπίθεσης, ενάντια στην ΕΕ των μονοπωλίων και την πολιτικής της, στο κεφάλαιο και τις κυβερνήσεις του.

Γι’ αυτό και ο λαός στις τοπικές και περιφερειακές εκλογές, στις ευρωεκλογές και στις βουλευτικές εκλογές, όποτε και αν γίνουν, πρέπει να κάνει αυτός τη διαφορά, γυρίζοντας την πλάτη στα κόμματα που τον  έχουν οδηγήσει στη σημερινή κατάσταση, δυναμώνοντας το ΚΚΕ παντού.”

Σχολιάστε