My Twitter Feed

9 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

“Το Κιλκίς με δική του δυναμική”

“Το Κιλκίς θα πρέπει να αποκτήσει τη δική του δυναμική και να πάψει να βρίσκεται υπό τη σκιά της Θεσσαλονίκης”. Αυτό υπογράμμισε ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ, Παναγιώτης Σγουρίδης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης που πραγματοποίησε την Πέμπτη στο Κιλκίς συνοδευόμενος από τον Περιφερειάρχη Οργανωτικού Κ. Μακεδονίας, Παναγιώτη Μυλωνά, με την ευκαιρία της διεξαγωγής του Αναπτυξιακού Συνεδρίου της Κ. Μακεδονίας, στις 26 – 28 Μαρτίου.

Παρουσιάζοντας τις προτάσεις των ΑΝΕΛ, ο κ. Σγουρίδης αναφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κιλκίς, στην αειφόρο ανάπτυξη και στις περιοχές που είναι ενταγμένες στο Natura, στην εκπαίδευση και στο 2ο ΕΠΑΛ Κιλκίς, καθώς και στον αγροτικό τομέα παρουσιάζοντας προτάσεις για ομαδικές καλλιέργειες.

Αναφερόμενος σε επίκαιρα θέματα εξωτερικής πολιτικής, ο κ. Σγουρίδης τόνισε για τους δυο Έλληνες αξιωματικούς που κρατούνται στη Τουρκία ότι χρησιμοποιούνται ως όμηροι προκειμένου να αντιστοιχηθούν με τους 8 Τούρκους που ζήτησαν πολιτικό άσυλο στη χώρα μας.

“Η Τουρκία επιδιώκει θερμό επεισόδιο, αλλά ας μην παίρνουν αέρα τα μυαλά του Ερτογάν από τη νίκη του στο Αφρίν. Τα όρια αντοχής της Ελλάδας είναι συγκεκριμένα”, είπε.

Όσο για το “μακεδονικό”, ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ επανέλεβε ότι πάγια θέση από το ιδρυτικό συνέδριο του κόμματος είναι η απόρριψη της σύνθετης ονομασίας για το γειτονικό κράτος.

“Έχουμε τις δικές μας θέσεις, απόψεις και αρχές. Είμαστε κυβερνητικοί εταίροι και όχι συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ. Η συμφωνία μας είναι να βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια και να χτυπήσουμε τη πολιτική διαφθορά. Είμαστε αισιόδοξοι ότι ο λαός θα εκτιμήσει την προσπάθεια των ΑΝΕΛ να επιστρέψει η χώρα στην κανονικότητα, γι` αυτό θα μας στείλει στην επόμενη Βουλή με ενισχυμένο ποσοστό, έτσι ώστε να παραμείνουμε το αναγκαίο καλό”, κατέληξε ο κ. Σγουρίδης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο κ. Σγουρίδης συνομίλησε με τη Συντονιστική Επιτροπή καθώς και με τους πολιτευτές του κόμματος, ενώ τόνισε ότι οι ΑΝΕΛ θα καταθέσουν τις προτάσεις τους για το Κιλκίς στο Συνέδριο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη από τις 26 έως τις 28 Μαρτίου.

Δείτε βίντεο από τη Gnomi WebTv

 

Σχολιάστε