My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Το Κιλκίς θα “κεράσει Ελλάδα” μέσω ΕΒΕ

kername-ellada-tonikidisΤο Επιμελητήριο Κιλκίς αποφάσισε την πραγματοποίηση εκδήλωσης με θέμα ¨Κερνάμε Ελλάδα¨, που θα περιλαμβάνει έκθεση τοπικών προϊόντων στην Πλατεία Ειρήνης με ταυτόχρονη αξιοποίηση της Λέσχης Αξιωματικών Κιλκίς.

Την περίοδο της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν ειδικές βραβεύσεις επιχειρηματικών δράσεων επ’ ευκαιρία του γιορτασμού των 100 χρόνων από τη Μάχη του Κιλκίς.

Κοπή πίτας

Μεταξύ των μελών του ΔΣ και του προσωπικού του, σε μια λιτή τελετή, το Επιμελητήριο Κιλκίς, έκοψε την βασιλόπιτά του, την περασμένη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου. Την πίτα ευλόγησε ο αρχιμανδρίτης Επιφάνιος, ο οποίος ήταν και ο τυχερός με το φλουρί.

Μετά την κοπή της βασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε τακτική συνεδρίαση του ΔΣ, κατά τη διάρκεια της οποίας ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Π. Τονικίδης, ενημέρωσε το Σώμα για τις τρέχουσες διεργασίες που αφορούν κυρίως στην πιθανολογούμενη υποβάθμιση του Τελωνείου Κιλκίς.

eve-kilkis-pitaΟ κ. Τονικίδης αναφέρθηκε στις ενέργειες και τις επαφές που έχει πραγματοποιήσει με κυβερνητικούς παράγοντες όπως ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρας και ο αρμόδιος για τα Τελωνεία Υφυπουργός Γ. Μαυραγάνης. Όλες οι ενέργειες εκδηλώνονται σε συνεργασία με Αντιπεριφέρεια, βουλευτές, δήμους και επενδυτές.

Κατά τη συνεδρίαση ανακοινώθηκε επίσης η πραγματοποίηση επιχειρηματικής αποστολής στο Βέλγιο στο διάστημα 11-22 Μαρτίου 2013. Η αποστολή θα γίνει στο πλαίσιο του προγράμματος LEODARDO DA VINCI. Ο Πρόεδρος ενημέρωσε το Δ.Σ. για τα προγράμματα που υλοποιούνται τόσο από το Επιμελητήριο, όσο και μέσω άλλων Φορέων με στόχο την στήριξη των επιχειρήσεων.

Ο κ. Τονικίδης ενημέρωσε ακόμη το Δ.Σ. για τα αποτελέσματα των συναντήσεων του με τον πρόξενο της Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη καθώς και με τον αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης κ. Κ. Καραπαναγιωτίδη.

Τέλος κ. Τονικίδης ενημέρωσε το Δ.Σ. για τις ενέργειες που δρομολογήθηκαν με αντικείμενο την πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για την μη υποχρεωτική εγγραφή των επιχειρήσεων στα Επιμελητήρια.

Σχολιάστε